Всички данни сочат към това, че Иран доставя на Русия

...
Всички данни сочат към това, че Иран доставя на Русия
Коментари Харесай

НАТО: Иран доставя на Русия дронове, това показват всички данни

Всички данни сочат към това, че Иран доставя на Русия дроновете, употребявани против Украйна, съобщи през днешния ден генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг на конференция с шведския министър председател Улф Кристершон в централата на алианса в Брюксел.
Прочетете още
Призоваваме Иран да не доставя на Русия нито дронове, нито ракети, нито елементи за ракети, тъй като това е в нарушаване на резолюциите на Организация на обединените нации, добави той. Призоваваме всички страни, в това число Иран, да не поддържат съветската война в Украйна, уточни Столтенберг. Путин направи огромна неточност с войната, той се проваля в Украйна, само че не се е отказал да води война, съобщи генералният секретар.

Премиерът Кристершон означи, че с новото държавно управление в Стокхолм не се трансформира задачата на Швеция да бъде призната в НАТО. Той посочи, че от 30 страни в алианса, 28 към този момент са утвърдили приемането на неговата страна и Финландия. Кристеншон разясни, че присъединението към алианса остава първостепенна задача и даде обещание да удвои напъните на неговата страна за използване на договореностите с Турция, реализирани на срещата на върха на НАТО в Мадрид през юни.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР