Всички българи трябва да гласуват и да не оставят друг

...
Всички българи трябва да гласуват и да не оставят друг
Коментари Харесай

Президентът с призив към всички българи да гласуват

Всички българи би трябвало да гласоподават и да не оставят различен да взема решение тяхното бъдеще. Масовото присъединяване е най-сигурният метод за обезвреждане на всеки опит за проведен избор. Този апел насочи президентът Румен Радев, откакто гласоподава през днешния ден в Професионалната гимназия по превоз " Махгахан ". Изборите за Европейски парламент са не по-малко значими от националните избори. Защото Европа и България се намират на кръстопът. Нуждаем се от единна, мощна и солидарна Европа, която да взема навременни решения в полза на своите жители, добави президентът.
Президентът съобщи след упражненото си право на глас, че възбраната на медиите да оповестяват резултати в изборния ден на страниците си във фейсбук, туитър и други сходни обществени мрежи е " още една опция за операция ".

Главният прокурор Сотир Цацаров упражни правото си на глас в Пловдив. Той съобщи, че е дал своя вот за " Европа на европейските столици и нейните жители, а не на брюкселската народна власт ". Гласувах за Европа на жителите, а не на служителите от Брюксел, за Европа в достоверния и тип, сподели още той.

Цацаров посочи, че изборният ден протича повече от обикновено и заяви, че към 18.00 часа през вчерашния ден в прокуратурата са постъпили 147 сигнала от жители и способените органи ДАНС и Министерство на вътрешните работи за нарушавания. По сигналите са формирани преписки. От тях има формирани 13 досъдебни производства, едно от тях към този момент е прекъснато.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР