Всички българи, мечтаещи за летателна кариера, могат да кандидатстват онлайн

...
Всички българи, мечтаещи за летателна кариера, могат да кандидатстват онлайн
Коментари Харесай

WIZZ AIR с кампания за набиране на 4600 нови пилоти до 2030 г. 

Всички българи, мечтаещи за летателна кариера, могат да аплайват онлайн, даже и без предходен опит
Wizz Air, най-бързоразвиващата се самолетна компания в Европа, разгласи, че ще усили набирането на водачи в цялата си мрежа, като възнамерява да наеме 4600 нови водачи до 2030 година Авиокомпанията към този момент е обучила над 150 спомагателни водачи, с цел да може това лято да възвърне на 100% летателния си потенциал от преди Covid-19 пандемията. Превозвачът има за цел да притегли и още над 300 души до края на тази година, защото наподобява, че ще извърши своите амбициозни проекти за напредък след пандемията. Всички въодушевени претенденти от България и цяла Европа, които мечтаят за летателна кариера, могат да аплайват онлайн.

Пилотите, които се причислят към Wizz Air, ще имат опция да оперират млади, съвременни и устойчиви самолети Airbus A320 и A321 от непрекъснато възходящата флотилия на самолетната компания, летейки по над 800 маршрута до 191 дестинации в 49 страни. Wizz Air се ангажира да утрои размера на своята флотилия, като 500 самолета Airbus се чака да дойдат през идващите 10 години, откривайки голям брой благоприятни условия пред водачите, търсещи бърз прогрес в кариерата, конкурентна заплата, водещо в промишлеността образование и развиване, неопределен и сигурен контракт и многообразие от гъвкави и закрепени смени.

Wizz Air ще приема кандидатури както от опитни капитани и първи офицери, по този начин и такива без летателен опит, с помощта на програмата си, която дава опция на начинаещите водачи да получат лиценз за търговски водач. Освен интензивното набиране на водачи, Wizz Air продължава да търси нови членове на кабинния екипаж в своите 43 бази, с цел да извърши проектите си за напредък.

Новите чиновници, които се причислят към Wizz Air, ще създадат това във вълнуващо време на непрестанен напредък за самолетната компания, която отвори 18 нови бази и започва над 300 нови маршрута в мрежата си единствено през последната година.

Хайко Холм, основен действен шеф на Wizz Air, съобщи: „ Имаме удоволствието да открием хиляди нови позиции за водачи във вълнуващо за нас време, в което продължаваме да усилваме наличието си в Европа и отвън нея. В WIZZ се гордеем с отличните благоприятни условия, конкурентната заплата и пакета от обезщетения и бонуси, налични за нашия полетен екипаж, както и с гъвкавите и закрепени смени, които разрешават превъзходен баланс сред професионален и персонален живот. Независимо дали става дума за умел водач с 20-годишен опит или новак без предходен опит в авиацията, ние се ангажираме да подкрепим кариерното развиване на всеки нов член на екипажа с доста благоприятни условия за бързо развиване. До всички амбициозни претенденти, които желаят да се причислят към фантастичния ни екип и да работят за една от най-бързоразвиващите се самолетни компании в Европа, не се колебайте, кандидатствайте още през днешния ден! “

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР