Всички баби са грижовни и се раздават максимално за своите

...
Всички баби са грижовни и се раздават максимално за своите
Коментари Харесай

Бабите от тези 3 зодии се славят като най-грижовни и всеотдайни

Всички баби са грижовни и се раздават оптимално за своите внуци. Когато на някоя баба и дядо им се роди внуче, те се радват по този начин, както са се радвали на раждането на тяхното детенце. Някои хора дори настояват, че внуците се обичат повече от личните деца.
Така или другояче бабите са благосъстояние, тъй като те оказват помощ в развъждането на внука си, от време на време чистят, готвят и оказват помощ на заетите родители.
В България бабите и дядовците са по-отзивчиви от тези в чужбина. Вместо да обикалят света, нашите баби и дядовци избират да си гледат внуците. Често пъти те канят всички на огромна неделна софра, а през седмицата не пропущат да се притекат на помощ.
Стига да са здрави и витални, те дават много от силата си в помощ и грижа за внуците си.
Както всяко предписание и тук си има изключения. Някои баби не са толкоз отдадени към внуците си.
 Ако ДЕЦАТА ви желаят да са при баба и дядо, то повода е ТАЗИ Ако ДЕЦАТА ви желаят да са при баба и дядо, то повода е ТАЗИ
Бабата и дядото изрично са измежду любимците на децата. Тези благи и възрастни хора изрично не се пробват да се състезават с вас, н...
Сега ще ви представим бабите от 3 зодии, които са изцяло всеотдайни и подготвени да оказват помощ.
1. Баби зодия Водолей
Вие имате шанс, в случай че бабата носи знака на Водолея. С нея в никакъв случай не може да бъде скучно. Тя е способна да измисля непрекъснати дивотии, с които да разнообрази живота на внуците си. Ако е здрава и обича да върви по всички страни, от нея очаквайте да води внуците по културни мероприятия. Музеи, кина, театри, изложения са част от нещата, които доставят наслаждение на бабата, а тя предава това въодушевление и на внуците си, които са щастливи да са с нея.
Ако децата са по-малки, бабата Водолей им споделя чудни приказки и даже може да си съчинява забавни истории. Тя се старае да бъде другарка с внуците си и неведнъж се усеща на тяхната възраст.
2. Баба зодия Близнаци
 Няколко аргументи за какво детето би трябвало да прекара лятната почивка при баба и дядо Няколко аргументи за какво детето би трябвало да прекара лятната почивка при баба и дядо
Няма дете, което да не си спомня с трогване за безкрайните летни ваканции, които е прекарвало при баба и дядо на село. Няма по какъв начин да не година..
Ако бабата е носителка на зодиакален знак Близнаци, от нея очаквайте да учи децата на тънкостите в живота.
Още от дребни тя ги привиква да са смели и решителни, да си имат лично мнение и да могат сами да се оправят с компликациите към тях. Бабата-Близнак обича да живее в сегашното, пробва се да намира всевъзможни занимания и игри, които да доставят наслаждение на детето.
С такава баба в никакъв случай не е скучно и постоянно внуците плачат, когато би трябвало да се разделят с нея. Такава баба ненавижда скуката и стоенето на едно място и непрекъснато измисля нови неща, с които да разнообрази живота на внуците си.
3. Баба зодия Рак
Бабите, които са носителки на зодия Рак, са едни от най-грижовните и всеотдайни хора. Такава баба в никакъв случай няма да остави внуците си гладни и жадни. Домът й е постоянно гостолюбив и тя се радва на непрекъснат поток от родственици и другари. Самата зодия се води като обичаща дома, а задачата в живота й е да сътвори устойчиво семейство.
 Рецепта за КАТМИТЕ НА БАБА Рецепта за КАТМИТЕ НА БАБА
Катмите на баба постоянно са успявали да ни оставят без мирис. Това е най-вкусната закуска на света, която не може да се съпоставя с никакви...
Жената Рак е грижовна и блага, а когато стане баба, придвижва тези грижи на внуците си. Тя живее за тях и постоянно има време и мощ да ги кара да се усещат добре. Това е баба, на която постоянно може да се разчита.
Все отново бабите от другите зодии също обичат да бъдат с внуците си и да се грижат за тях.
Понякога не зодията, а характера е определящ в отношението на човек. Винаги има изключения в позитивен и в негативен смисъл.
Но съгласете се, че в случай че познавате баби или вие самата сте такава и носите една от трите горепосочени зодии, във всичко това има доста истина.
Накрая ще е супер, в случай че споделите прочетеното, с цел да видят повече хора от кои зодии са супербабите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР