Всички анализатори броят новото мигрантско летоброене от 2015 г., когато

...
Всички анализатори броят новото мигрантско летоброене от 2015 г., когато
Коментари Харесай

Мирослав Попов: Правилните решения за мигрантската криза са строг контрол на границата и огради

" Всички анализатори броят новото мигрантско летоброене от 2015 година, когато вълната от мигранти заля Германия. България е 2 години по-назад. При нас бяха тествани нещата през 2013 година. Тогава доста ясно се обрисуваха пластовете, които по никакъв начин не желаят въпросът да се реши вярно. Днес нямаме различен излаз с изключение на да се върнем към 2013-а и да забележим верните решения, а те са непоколебим надзор на границата и създаване на преградни уреди. Това няма да спре, само че доста ще редуцира незаконния мигрантски поток.... От другата страна заставаха ултраглобалистите, на които им ставаше неприятно, като им се кажеше, че има граници и те би трябвало да се пазят ".

Коментара направи пред БНР Мирослав Попов, специалист по интернационалните и етнически въпроси.

Според него надали в идващите месеци ще има усмиряване на мигрантския напън към България.

" Има задоволително общества в тежко състояние, на които им е подсказано да потеглят към Европа. Това е насърчавана миграция, " разяснява специалистът.

Според него в околните 10-15 години е неизбежно " продължаването на действието на Европа на националните страни като главно геополитическо тяло, само че тази позиция среща огромен отпор от ултраглобалистите ".

" За тях замисълът е, че унищожаването на националните страни е заличаване на към момента единствения работещ инструмент за социализация на страните, " изясни Мирослав Попов.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР