Всестранно развитата актриса, поетеса и космоенергетичка Елен Колева се похвали,

...
Всестранно развитата актриса, поетеса и космоенергетичка Елен Колева се похвали,
Коментари Харесай

Елен Колева се омъжи тайно

Всестранно развитата актриса, поетеса и космоенергетичка Елен Колева се похвали, че се е омъжила. Изкусителката към момента крие кой е женихът и по кое време се е състояла сватбата. „ Било, каквото било. Кака се ожени. Честитаааа 2024-та ” – написа в обществените мрежи в първия ден от новата година Елен, написа в. „ Уикенд ”.

Тя хвърли в ступор приятелите и почитателите си, които помислиха, че хубавицата се майтапи. „ Честно ” – попита я другар, а тя му отвърна „ Е по кое време не съм била почтена? ”. „ Кой е женихът ” – беше другият въпрос. „ Отговорът има избрана цена, в случай че си подготвен да платиш, ще ти го прошепна в тъмното ” – отговори отраканата някогашна муза на писателя Калин Терзийски.



„ Ти си дом, ти си океан, ти си индивидът, с който се разсънвам в събота, вършим си кафе и палачинки и всичко в света е наред ” – по този начин се изясни в обич Елен. Това се случи през лятото.

За мъжа на актрисата се знае, че е занаятчия на артфотография. В обществените мрежи обичаният мъж на Колева се подвизава като Валентин Иванов - коучинг на душата (душевед) и Николай Желязков. Сравнение сред двата профила демонстрира, че става въпрос за един и същи човек – столичен артбохем.



Елен с хипотетичния младоженец

Цяло лято някогашната муза на писателя Калин Терзийски публикуваше фотоси със загадъчния господин, наподобяващ на индийски влъхва. Самата Елен не скрива, че е запалена фенка на йогата и източните способи за филтриране на духа и тялото. Според нейни колежки любовта сред Елен и фотографа е била от вида „ тя танцува единствено едно лято ”.

Не е ясно дали Елена Калевска, както се показва в последните години някогашната актриса, към момента е с въпросния мъж и дали той е младоженецът.

Дамата от Монтана, която тази година ще навърши 40 лазарника, от няколко години приказва, че желае да се омъжи, като очевидно към този момент е сбъднала тази своя фантазия, само че има вид и да се майтапи.

В гилдията Елен не се употребява с добра известност още от дебюта си във кино лентата „ Шивачки ”. Тогава колежките й я упрекнаха, че е съумяла да прелъсти режисьора, който наскоро се спомина. След това тя се хвана с милионера Александър Найденов, известен като Сашо Майонезата, а в това време му кръшка с артиста Иво Аръков. Сетне се хвана с писателя Калин Терзийски, който съумя още веднъж да тласне към алкохола, а в този момент очевидно има нов мъж, който крие от медиите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР