Всериозните връзки и бракове винаги съществува представата за щастие, което

...
Всериозните връзки и бракове винаги съществува представата за щастие, което
Коментари Харесай

3 любовни ритуала за щастлива връзка

Всериозните връзки и бракове постоянно съществува визията за благополучие, което ще продължи цялостен живот. Но това, което постоянно се случва е, че двойките, даже и тези, които са считали, че в никакъв случай няма да им се случи, стартират да го одобряват за даденост.

Въпреки че има хора, които ще се опитат да ви убедят, че сходни неща са естествени в една сериозна връзка или брак и че всяка връзка е обречена на отминаване на пристрастеността и даже на чести кавги до края на живота ви, това не е правилно.

Има практични способи за подсилване на всяка връзка и обезпечаване на щастлива връзка или брак. По-долу представяме три ритуала, които двойките в щастливи връзки и бракове повтарят всеки ден.

Според специалистите е естествено в брака или сериозната връзка романтиката, привързаността, признателността и връзката да понижават с течение на времето, не тъй като двойките стопират да се обичат, а тъй като им става прекомерно удобно дружно.

С течение на времето обаче приемането за даденост стартира да тормози един от двамата или и двамата и се трансформира в проблем. Ето за какво е значимо да сте наясно какво вършиме и да имате проект по какъв начин да подхранвате позитивното във връзката.

За да избегнете обстановка, в която ще приемате половинката си за даденост, пробвайте се да въведете тези три ритуала на щастливите двойки в всекидневието си:

Създайте си табиет да поздравявате

Един от значимите моменти в всекидневието е методът, по който се поздравявате. Ако сте поредни в своите топли, откровени поздрави, ще се наслаждавате на всеки миг, когато се срещнете още веднъж.

Ако с течение на времето загубите навика да се поздравявате, възприятието на неспокойствие също ще изчезне.

Така че върнете поздравите във връзката си и бъдете поредни. След известно време ще разберете, че това има позитивен резултат върху връзката ви и ще се вълнувате всякога, когато видите колегата си.

Отделяйте няколко минути всеки ден за връзка

Само две минути непрекъсната, целенасочена връзка може да бъде по-добра и по-важна за една връзка, в сравнение с да прекарате цяла седмица дружно без да сте отдадени сега.

Така че всеки ден отделяйте няколко минути за логичен диалог. Например, можете да започнете да се събуждате малко по-рано, с цел да поговорите с вашия съпруг/партньор няколко минути след закуска за идния ден или каквото друго желаете.

Практикувайте обред на благодарност всеки ден

Вярно е, че двойките постоянно одобряват някои положителни характерности на своите сътрудници за даденост. Случва се просто да престанат да виждат всички хубави неща, които прави отсрещната страна, а въпреки това от ден на ден се концентрират върху дребните дефекти.

Ако ви се коства, че вие ​​самите вървите в тази посока, пробвайте се да включите обред на благодарност в всекидневието си.

Практикувайте признателност – когато възникне мотив, благодарете на колегата си за всички огромни и/или дребни неща, които е направил за вас този ден.

След известно време ще бъдете изумени от количеството хубави неща, които вършиме един за различен през целия ден. Когато осъзнаете това, ще станете и доста по-толерантни към грешките, които вършиме.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР