Всекидневните промени във времето отприщват пролетната депресия и това няма

...
Всекидневните промени във времето отприщват пролетната депресия и това няма
Коментари Харесай

Как да се справим с пролетната депресия?

Всекидневните промени във времето отприщват пролетната меланхолия и това няма по какъв начин да не повлияе на всекидневието ви.

Ставате по-унили, по-нервни, елементарно се изморявате и все не ви доближава сън. Това от своя страна води до понижена продуктивност и хранителни нарушавания.

За да се справите с това, от MissBloom се допитахме до специалистите. Те декларират изрично, че най-сигурният метод да се отприщят позитивните страсти е да поговорите с някого.

Отидете в парка

Ако имате близка другарка, незабавно й се обадете и я поканете на кафе. Ако решите да излезете в парка, още по-добре. Специалистите поучават в слънчевите дни, които идват, да прекарвате повече време измежду природата. За да се отървете от неприятните мисли, ще ви помогне и пикник с другари отвън града.

Започнете спорт

Един от методите, които обезпечено ще ви отърват от неприятното въодушевление, е да започнете някакъв спорт. Дали ще сте във фитнеса или ще тичате в парка, все ще е от изгода. Естествено, най-добре ще ви се отрази да сте на чист въздух.

Шопинг

Момичета, ликувайте! Специалистите споделиха: отивайте на пазар! Като се разноските из мола и разгледате новите сбирки, сигурно ще повишите настроението си. А като се сдобиете и с някоя нова блуза, несъмнено ще се усмихнете.

Зарадвайте околните

Зарадвайте околните си. Като извършите нещо положително за тях, ще се почувствате доста по-добре. Можете да им се обадите по телефона и да им кажете, че ги обичате или пък им пригответе някое вкусно ядене.

И не на последно място, не спирайте да се усмихвате! Усмивката постоянно кара хората да се почувстват по-добре.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР