Всеки зодиакален знак е уникален сам по себе си и

...
Всеки зодиакален знак е уникален сам по себе си и
Коментари Харесай

Даровете на всяка зодия според нейната стихия

Всеки зодиакален знак е неповторим самичък по себе си и носи своите характерни характерности, които го отличават от останалите. Зодиакалните знаци обаче са обединени по буря – огнени, земни, въздушни и водни. Всяка буря има своите блага, които носи на света.
Огнени знаци: Овен, Лъв и Стрелец
Огнените знаци са като възвишен пламък, ярка слънчева светлина в човешка форма. Във всичко, което вършат, те влагат сърцето си и същинска пристрастеност. Не могат да бъдат спрени. Представителите на огнените знаци имат свободен дух, задача да „ палят “ другите и да бъдат самостоятелни. Те би трябвало да се водят от огъня в сърцето си и да преследват това, което знаят, че заслужават в този живот. Огнените знаци са образец за кураж – Овните, Лъвовете и Стрелците не се опасяват от поемането на опасности. Притежават същинска мощ.
Земни знаци: Телец, Дева и Козирог
Земните знаци са знак на комфорт и топлота, тяхното сърце като че ли грее. Представителите на земните знаци имат дълбока и мощна връзка с всички детайли в природата. Тяхната цел е да покажат на другите по какъв метод човек би трябвало да бъде заземен и да се радва на всичко очевидно, което го заобикаля. Земните знаци са почтени и лоялни, тяхната дума тежи на мястото си. Представителите на земната буря са чудесни съветници, тъй като техните препоръки се базират на практичния им интуиция. Те са като лечители, които оказват помощ на другите.

 Добави изложение
Въздушни знаци: Близнаци, Везни и Водолей
Въздушните знаци са пратениците, които имат духовната задача да внасят баланс и естетика в света. Те са любопитни и имат забележителна ментална мощ. Винаги са подготвени да научат повече, да обогатят себе си и да споделят знанието си с другите. Представителите на въздушните знаци умеят да се трансформират, следвайки естествения поток на живота. Те умеят да подготвят хората и да ги карат да се усещат добре в тяхното наличие, тъй като могат да схващат непознатата позиция. Въздушните знаци като че ли могат да основава същинска магия посредством мозъка си.
Водни знаци: Рак, Скорпион и Риби
Водните знаци имат дарбата да виждат другите такива, каквито са в действителност. Те „ прочитат “ човек на едно по-вътрешно равнище и имат потребност от дълбоки и мощни връзки с останалите. Представителите на водните знаци употребяват своята вътрешен глас и минават през доста вътрешни промени през целия си живот. Всяка една смяна ги доближава повече към това, което душата и сърцето им желаят в действителност. Силните им интуитивни качества им дават правилните отговори, тъй като те просто се съдържат вътре в тях. Представителите на водните знаци единствено би трябвало да се научат да се доверяват на вътрешния си глас. Те влагат сърцето и душата си във всичко, което вършат и съумяват да лекуват другите благодарение на любовта и разбирането.

 Добави изложение

Прочетете още:
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР