Всеки знае, че успехът ни зависи от това с какви

...
Всеки знае, че успехът ни зависи от това с какви
Коментари Харесай

Тайната на успеха се крие в брачния ви партньор

Всеки знае, че триумфът ни зависи от това с какви хора се социализираме. Кръгът от другари е значим аспект от това дали ще имаме хъс за развиване, или ще се задоволим и с дребното, което сме постигнали. Сега обаче учените вършат и друго умозаключение.
Според тях, триумфът ви може да зависи и от това с кого ще встъпите в брак.
Проучване, оповестено в Camegile Mellon University демонстрира, че съпрузите въздействат съществено на решенията, които взимате, което дефинира вашия триумф или проваляне. Изследването заключава, че хората, които имат подкрепящи половинки, се стремят към развиване през целия си живот.
В опита са взели участие близо 163 женени двойки. Всеки от сътрудниците е бил изправен пред избор – да реши лесна мистерия или да се състезава за премия. Учените следили деликатно реакцията на всеки участник и по какъв начин той въздейства на своята половинка.
Изследователите разбрали, че хората, които са избрали човек, който ги поддържа и нахъсва, са по-склонни да се състезават за премия, вместо да решат мистерия. Но изследването не спряло до такава степен. Учените се свързали с двойките след 6 месеца, с цел да схванат какво им е развиването.
Оказало се, че тези, които се прицелили в огромната премия, имат по-добра връзка, израснали са в професионален проект, както и водят по-щастлив метод на живот. Според основния откривател „ сродната ви душа може да ви помогне да съумеете и да се справите с компликациите в живота. Също по този начин, индивидът до вас може да смачка самочувствието ви и това да повлияе на вашата самокритика “.
Затова той поучава деликатно да избирате колегата си и още преди да извършите сериозна крачка във връзката ви, да разберете неговото виждане за бъдещето. Какви са задачите и фантазиите му и по какъв начин счита да ги реализира.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР