Всеки знае, че това е огромен проблем, но има чувството,

...
Всеки знае, че това е огромен проблем, но има чувството,
Коментари Харесай

„Планът на лейбъристите за справяне с женомразството не е достатъчен – имаме нужда от шумни и смели мъже, които да говорят“

Всеки знае, че това е голям проблем, само че има възприятието, че конят от дълго време е избягал, тъй че какво можем в действителност върша?

Сега най-сетне опция на повдигането на плещи и мрънкането – Лейбъристката партия споделя, че ще образова младежите в учебните заведения за ненавист и предубеждения против дамите. Вземете ги, до момента в който са млади и впечатляващи, и посланието за битката с женомразството има късмет да премине.

Те ще развият млади наставници мъже като позитивни модели за подражателство. Учениците ще бъдат научени по какъв начин да слагат под въпрос голямото количество материали, които виждат в обществените медии от негодници като онлайн авторитетния Андрю Тейт, който е упрекнат в трафик на хора, обезчестяване и основаване на незаконна група за полова употреба на дами (което той отрича). Планът на лейбъристите е страховит, ободрителен – от значително значение. Това също не е задоволително.

Това е положително начало, разчувствани сме, че се случва, само че какво друго можем да създадем? Защото когат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР