Всеки знае, че избраното облекло може драстично да промени външния

...
Всеки знае, че избраното облекло може драстично да промени външния
Коментари Харесай

10 примера за това как един стилист може да направи богиня от звезда или да съсипе имидж

Всеки знае, че определеното облекло може фрапантно да промени външния тип. И в случай че елементарните хора могат елементарно да вървят в една и съща тениска с дънки, тогава звездите от международна класа би трябвало постоянно да вървят по аления килим с цялостен куп разнообразни рокли. Но даже и те не знаят авансово какво ще излезе от това – неуспех или друга хвалебствена ода от лъскави изявления.

Обичаме да гледаме известни персони и взехме решение да разберем кои тоалети стилните специалисти считат за безупречни и за кои стилисти имат въпроси.

Ема Стоун

Стилистите са уверени, че верният цвят на тоалета безусловно ще свети върху кожата. И по този начин, топлият златист цвят на роклята на Ема Стоун на втората фотография, комбиниран с класическия ретро жанр, сътвори ослепителна фигура от момичето.

Но необикновен опит с мрачен шоколадов колорит и обемни плещи направи външния й тип избледнял и даже малко мъчителен.

Никол Кидман

Понякога, заради прекомерно блестящо облекло с доста елементи, външният тип даже на първата хубост може да се загуби. Но сбитият жанр и благородният цвят, в противен случай, подчертаха аристократичните черти на Никол Кидман и справедливо направиха нейния облик един от най-хубавите на аления килим на Оскар за цялото битие на филмовата премия.

Джулиан Мур

Пример за това, че сбитостта постоянно наподобява по-изгодна, може да се види и в облиците на Джулиан Мур. Така че даже и най-педантичният стилист не може да откри неточност в първокласната бордова рокля на фотографията вдясно, до момента в който светлозелената наподобява по-проста и елементарна.

Кийра Найтли

На пръв взор наподобява, че и двете рокли на Кийра Найтли са ненапълно сходни: светли нюанси, натурален щемпел. Уловката обаче се крие в детайлите: в случай че на първата фотография изискана яка, същият подгъв и фигурално изрязан колан незабавно притеглят вниманието ви, то на втората виждаме просто самодива от приказка.

Кийт Хъдсън

Изобилието от кормила и дантели върху облеклата в действителност би трябвало да се третира с нараснало внимание – надалеч не постоянно такова облекло ще наподобява елегантно. Но класическите линии трансфораха Кейт Хъдсън в безспорната звезда на аления килим.

Чарлийз Терон

Всяка, даже и най-великолепната рокля е просто длъжна да седи съвършено на фигурата на своя притежател. В противоположен случай единствената мисъл, когато гледате такова облекло, ще бъде: „ Нещо не е наред “. Но черната рокля на фотографията вдясно съвършено акцентира цялата великолепие на Чарлийз Терон и събра доста възторг от стилните критици.

Дрю Баримор

Странният жанр на тоалета постоянно е риск за притежателката му. В класическа рокля в доста спокоен цвят Дрю Баримор наподобява доста свежо и в действителност съвършено.

Уинона Райдър

И още веднъж доказателство, че избирайки предпазлив и даже обикновен жанр, е съвсем невероятно да сгрешите с тоалет. На фотографията вдясно Уинона Райдър наподобява като същата готическа принцеса от филмите на 90-те години, в облика на която се влюбихме в актрисата.

Марго Роби

Вероятно всеки е чувал за не изключително позитивния образен резултат, който основават необятните хоризонтални линии върху облеклата. Но сбитият бял цвят направи облика на Марго Роби доста по-балансиран и пресен.

Анджелина Джоли

Класическото черно не постоянно е печеливша алтернатива за излизане. И по този начин, готическият облик на Анджелина Джоли от тъничък стегнат материал през 2000 година беше единомислещо приет за един от най-лошите тоалети на аления килим на Оскар в историята на филмовата премия.

Но по-тежкият плат и твърдите форми на роклята на актрисата през 2012 година бяха желани от безусловно всички фешън критици.

И кои неточности при избора на тоалет най-вече ви набиват на очи?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР