Всеки вот на недоверие към правителството на Бойко Борисов е

...
Всеки вот на недоверие към правителството на Бойко Борисов е
Коментари Харесай

Елена Йончева: Всеки вот към правителството на Борисов е закъснял

Всеки избор на съмнение към държавното управление на Бойко Борисов е просрочен и от това страда всеки един български жител. Това сподели в предаването „ Лице в лице ” депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева.
По думите ѝ вотът на съмнение е явен сигнал и метод да се слагат проблемите, с цел да може българският гласоподавател да бъде осведомен какво се случва в страната.

Тя е безапелационна, че Министерство на вътрешните работи несъмнено не се оправя със своята работа.

„ Става дума за експанзия на всички места, неразкрити убийства, нападения по селата”, изреди депутатът от Българска социалистическа партия. Тя посочи, че единствено през последните 2 година са направени 20 ремонти на Закона за Министерство на вътрешните работи.

Според нея вътрешното министерство има раздут административен орган, а служителите на реда, които би трябвало да разкриват закононарушенията и да охраняват, не са задоволително. „ Те получават мизерни заплати. Не може да очаквате от човек, който получава 700-800 лева, да ви охранява, откакто един охранител на мутра или някой предприемач получава 2500 лева.”, сподели още Елена Йончева.

Хората не виждат в тази специалност вероятност, добави тя. За последната една година са се уволнили над 2000 души. Под 10% са за пенсия, останалите просто напущат, сподели още Йончева. По думите ѝ след 10 година ръководство на Бойко Борисов фантазията на всеки човек е да се махне от България.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР