Всеки търси своята карма, интересува се от това, какъв късмет

...
Всеки търси своята карма, интересува се от това, какъв късмет
Коментари Харесай

Виж своето късметче според зодията

Всеки търси своята карма, интересува се от това, какъв шанс му е подготвила Съдбата и е в едно постоянно търсене. Какво ли, обаче ще се промени, в случай че имахме дарбата да знаем всичко.

Какъв шанс чака всяка Зодия, съгласно кармата й, вижте в този момент:
Овен
Вашата кармична задача е да бъдете водач и пионер на всички места и във всичко. Родени сте, с цел да ръководите хората, да давате начало на нови хрумвания и планове. Вие сте движещата мощ зад всяко деяние. Не може и не би трябвало да живеете в спокойна рутина на ежедневните каузи, би трябвало да извършите пробив, който в последна сметка ще има трайно влияние, върху хората към вас. Не се опитвайте да седнете на пейката. Вашата задача като роден водач е да се издигнете до нови висоти. Всичко, което е в крах и изисква свежи вливания на сила и напън. Желанието да живеете е движещият принцип, който ви разрешава да се втурвате напред.
Телец
Кармичната задача на Телеца е да развива качества и гении от раждането, през целия живот. Трябва да се стремите да постигнете положително финансово положение, посредством упорита работа в определената от вас професионална област. Вторият дирек и смисъл на живота ви е фамилията. Насърчавате се да посветите живота си на непрекъснатата работа по хармонизиране и създаване на трайни връзки в брака, с цел да извършите ориста си.

Близнаци
За Близнаците е значимо постоянно да мислят за околните си, от време на време да не помнят за техните потребности и да вземат интензивно присъединяване в живота на другите. Близнаците получават помощта на Вселената единствено като оказват помощ на себе си. В същото време, се пробвайте в никакъв случай да не налагате своите препоръки и отзиви, да давате, без да очаквате нещо в подмяна. Трябва да се научите да не събирате малко информация отвред и да поддържате връзка с голям брой хора. Трябва да действате в противен случай – да задълбочавате знанията си в определените области, като в действителност ставате специалисти в тях. Не се разсейвайте в връзката - концентрирайте се, върху околните си и същинските другари.
Рак
Вашата задача не е лесна, само че колкото по-интересна е. Трябва да осъзнаете кармичните задължения и програмата от вашия тип. Трябва да извършите тези кармични задания, които са останали нерешени във вашето семейство. Важно е да не повтаряте грешките, позволени от вашите предшественици. Говорете с родителите си, разберете по какъв начин са живели вашите родственици, прародители и прабаби, какви фантазии и проекти са имали, какво са съумели в живота и какво е останало отвън обсега. Решавайки кармата на „ клана “, ще позволите на себе си и на децата си да живеят, без непотребни тежести.
Следва продължение…
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР