Всеки сезон ни носи визуални подаръци, на които да се

...
Всеки сезон ни носи визуални подаръци, на които да се
Коментари Харесай

Виждаш ли красотата в света около теб?

Всеки сезон ни носи образни дарове, на които да се насладим. Но може би от всички есента ни предлага най-пъстрия лукс, на който всекидневно да се насладим. Целият този труд на природата обаче се оказва неосезаем за мнозина. Защото както в многообразието си природата е изтъкана от недостатъци, по този начин и очите ни не вършат изключение и от време на време красивото се оказва неуловимо за погледа ни.
От 1877 година насам Йозеф Роденщок се е посветил на правилото, че зрението е сложна система, която един път разбрана в нейната целокупност, може да бъде поправена. С присъщата му немска точност и усърдие Роденщок създава първите очила от световноизвестната марка и напълно волево дава на хората опция да видят красивото към себе си.
С годините очилата Rodenstock се откриват като пример за премиум качество, за иновативност, за дизайн. Те дават едно заричане – това е артикул на брилянтни немски инженери. И го извършват безкомпромисно.

Усещането на очилата е за цялостна естетика – от формата, през материалите, сглобката, кутията в която идват при вас и отношението на хората, които ги продават. Защото всичко е значимо и както със системата на зрението, по този начин и при очилата – би трябвало да успееш да видиш всичко в неговата целокупност, да прецизираш всеки един аспект и едвам тогава можеш да постигнеш съвършен резултат.
От 2000 година насам лещите Impression слагат стандарта зa предписани от доктори лещи. Компанията е патентовала и личната технология за проучване на очите и това ѝ разрешава да проучва самостоятелните параметри на зрението на всеки клиент. Така вие получавате не просто едни универсални учила, а очила, които са направени по този начин, че да оказват помощ на вашите очи по допустимо най-хубавия метод.

Всичко това идва добре предпазено от специфичен предпазен пласт, още веднъж разработка на Rodenstock. Антистатичната система не пречи на светлината и пропуща до 99% от слънчевите лъчи.
След тази дълга интродукция няма по какъв начин да не споделим, че имахме опция да се докоснем до един от последните модели очила на Rodenstock. Няма да потъваме в пояснения за това какъв брой са красиви тези очила, с каква лекост се носят и по какъв начин нямаше момиче в екипа ни, на чието лице да не стояха съвършено.
Вместо това ще ви покажем на процедура резултата, когато решите да погледнете есента през стъклата на Rodenstock. Заедно с очарователната Лиляна Гелева се разходихме из най-любимите ни места в София, на лов за хубост, на лов за елементи.

Да видиш есенна София през лещите на тези очила е освен наслаждение, само че и привилегия. Привилегия, която всеки, който цени зрението си заслужава.
Може би най-правилното резюме за разходката ни из София и полите на Витоша е, че преоткрихме хубостта на есента. Всяко отражение е по-наситено, всеки подробност е по-ясен, а всеки непознат взор прикрепен от излъчването на жанр и класа.

С видеото, което заснехме, желаеме да ви попитаме:
Виждате ли хубостта към себе си? Виждате ли детайлите? Виждате ли цветовете? Виждате ли страстите?
Защото в случай че си мислите, че ги виждате, то тогава не сте ги видяли благодарение на Rodenstock. Красотата, стилът и прецизността доближават напълно ново измерение.
Всички, които четете тази публикация в този момент сте щастливци, тъй като имате шанса освен да се насладите на хубостта на очилата, само че и да спечелите такива! Участвайте във фейсбук играта Rodenstock и пробвайте шанса си ето тук.
Природата ни подарява цветното угощение на есента, а ние ви подаряваме обилие от хубост в есенната ни фотосесия с Rodenstock – фотогалерия ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР