Всеки разумен човек вижда, че зад фразите на президента не

...
Всеки разумен човек вижда, че зад фразите на президента не
Коментари Харесай

Деница Сачева: Президентът сякаш живее в лабораторни условия и непрекъснато ни представя своята утопия за държава

" Всеки рационален човек вижда, че зад фразите на президента не се крие изключително наличие. В миг, в който има подозрение, че твоят консултант за битка с корупцията е част от отчет на Европейската комисия за битка с измамите, да не коментираш това, само че да коментираш хипотези и празни обвинения… Президентът също дължи отговори по тематики, които са сложни и тематики, които са свързани да вземем за пример с неговите съветници “. Това разгласи в изявление за предаването " Лице в лице “ по БТВ Деница Сачева, обществен министър и регионален координатор на ГЕРБ в Добрич към държавното управление.
" Президентът като че ли живее в едни лабораторни условия и непрестанно ни показва своята химера за страна ". По думите й от страна на ГЕРБ постоянно е имало предпочитание за разговор с президента, само че той постоянно е отговарял с " безпочвени рецензии “.
 Деница Сачева: В момента нямаме закъснение по мярката Запази ме, 10 млн. са платени за 39 хиляди чиновници Деница Сачева: В момента нямаме закъснение по мярката " Запази ме ", 10 млн. са платени за 39 хиляди чиновници
Областен координатор съм на ГЕРБ в Добрич, ще вземам участие в изборите. Това разгласи в предаването " Лице в лице “ по БТВ общественият минис...
" Това е противодържавно държание – не може непрестанно да насаждаш подозрение във всички институции, да твърдиш, че всички институции са корумпирани и само и единствено президентската институция е институцията остров, в която няма никакви проблеми. Това несериозно “, съобщи общественият министър.
Относно обвиняванията към ръководещите, че изборите няма да са почтени тя сподели: " Не зная за какво влагаме толкоз сила в това какъв ще бъде процесът на изборите, вместо това кой по какъв начин и с какъв запас и потенциал желае да ръководи страната. За мен това е безпринципност. Сериозни промени Изборния кодекс и то директно преди изборите носи опасности. Има опит сега от страна на хора, които допускат, че ще изгубят изборите, предплатено да се застраховат “. По думите й дебатът за промени в Изборния кодекс трябваше да започва по-рано, а в този момент цели просто да саботира изборите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР