Всеки работещ студент във Великобритания ще плаща редовните данъци през

...
Всеки работещ студент във Великобритания ще плаща редовните данъци през
Коментари Харесай

Много лоша финансова новина за БГ студентите на Острова, които припечелват някой лев, работейки

Всеки работещ студент във Англия ще заплаща постоянните налози през тазгодишното лято. Това стана ясно, откакто измененията в системата, признати преди време от държавното управление, най-сетне влязоха в действие. Най-голямо ще е предизвикването за студентите и учащите, заяви в. " Монитор ".

Сегашната система на Обединеното кралство им позволяваше да се трудят без да заплащат налог, като по този метод печелеха повече.

Сега обаче студентите, които обмислят да работят като бармани, сервитьори, чистачи или събирачи на плодове, ще заплащат налог като постоянните чиновници, предизвестиха от счетоводната компания Blick Rothenberg пред британското издание „ Гардиън ”.

Промените ще обиден работещите студенти, които взимат по повече от 987 евро на месец. Ако пък получават по повече от 162 евро на седмица, ще би трябвало да откъснат от джоба си спомагателни пари за осигуровки. Въпреки че множеството локални студенти получават по-малко от долната граница, от която стартират да се приспадат налози (приблизително 12 хиляди евро за година), измененията важат и ще са предизвикателство за тези, които не са осведомени с тях.

Друг забавен миг е, че размерът на заплатата зависи от това в коя част на страната се намира даден човек. За младежите на възраст сред 18-20 години минималната работна заплата е 5.90 евро на час, до момента в който при тези от 21 до 24 години тя е 7,38 евро. В югоизточната част на страна обаче предлаганите суми са доста по-високи. Работещите като бармани в Централен Лондон да вземем за пример получават по 8 евро на час в по-скромните и дребни заведения. Супермаркетите, въпреки това, заплащат сред 7 и 8 евро на час на новоназначените, които подреждат рафтовете, се прецизира в обявата на „ Гардиън ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР