Всеки път, когато Шарлот Тилбъри обяви нов продукт, той незабавно

...
Всеки път, когато Шарлот Тилбъри обяви нов продукт, той незабавно
Коментари Харесай

Феновете на Шарлот Тилбъри бързат да купят „удивителен“ продукт за грижа за кожата на стойност £12, който придава „спа-свеж блясък“

Всеки път, когато Шарлот Тилбъри разгласи нов артикул, той неотложно притегля вниманието на почитателите на хубостта, авторитетните персони, звездите и редакторите. След нея холивудският гримьор пусна второто си огромно показване за 2024 година - и купувачите са захласнати.

Емблематичната английска марка за хубост показа новия си Magic Hydration Revival Cleanser, за огромна наслада на феновете на грижата за кожата, а освен това е, че можете да го изпробвате единствено за £12.

Пуснат на 29 февруари, новаторският артикул за грижа за кожата беше дразнен в обществените медии на Шарлот Тилбъри и почитателите не можаха да се наситят, разяснявайки: „ О, Господи, още един артикул, който ще би трябвало да купя “ и „ Боже, нуждая се от това допустимо най-скоро. ”

Някои смятаха, че това може да е лосион за последователно придобиване на загар или крем за ръце, само че други сполучливо допуснаха, че ще бъде средство за унищожаване на грим, разяснявайки: „ Моля, бъдете почистващ препарат “, „ Или е почистващ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР