Всеки от нас се е сблъсквал с проблеми с обувките.

...
Всеки от нас се е сблъсквал с проблеми с обувките.
Коментари Харесай

Как да се погрижим за обувките с няколко бабини трика

Всеки от нас се е сблъсквал с проблеми с обувките. Подложени на носене в разнообразни метеорологични условия, всички обувки, без значение от качеството си и мателиала, от който са направени, в един миг се износват. Но през днешния ден ви представяме няколко лесни трика, с които да ги поддържаме в положително положение за по-дълго време. Кожените обувки се поддържат много мъчно. Но с този елементарен крем, кошмарът завършва. Това, което би трябвало да създадем, е да се снабдим с 5 грама пчелен восък, 5 цялостни чаени лъжици ланолин и 30 мл соево масло. Загряваме тези артикули на водна баня, досега, в който восъкът се стопи.

След това разбъркваме с миксер, до момента в който получим крем. Можем да мажем обувките си с този крем до 8 месеца и те ще запазят положителното си положение.

Вторият трик е за кафяви обувки. Продуктите за този разтвор, са: 3 чаени лъжици обезмаслено прясно мляко и 1 чаена лъжичка терпентиново масло. Смесваме ги, след което потапяме забрадка в сместа и мажем обувките.

Последният трик е за велурени обувки.

Спреят, който ще ви представим, можем да използваме всеки ден, с цел да ги предпазим от нацапване. Трябват ни единствено 15 мл плодов оцет и 170 мл вода. Взимаме бутилка с разпръсквач и сипваме първо оцета, а след това и водата. С това разтворът ни е подготвен.

Напръскваме велурените обувки, оставяме да попият и след това единствено ги минаваме с четка за велур.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР