Всеки от нас притежава и негативни емоции, които понякога се

...
Всеки от нас притежава и негативни емоции, които понякога се
Коментари Харесай

По какъв начин се самоуспокоява всяка зодия

Всеки от нас има и отрицателни страсти, които от време на време се демонстрират – яд, горест, водещи до стрес и дискомфорт. Как се успокоявате, когато изпаднете в сходно положение? Нека забележим какво е присъщо на всяка зодия по този въпрос.

Овен – разсейва се с хубава музика и обичан сериал. Това му оказва помощ да усъвършенства настроението си и да усети наслада в себе си. Освен това се вълнува от историите във филмите и ги претърпява все едно са негови лични.

Телец – утешава се със обществените си мрежи. Непрекъснато рови из тях, чете информация, забавлява се. Телефонът е непрекъснато в ръцете му и това му оказва помощ да се отпусне. Чувства се добре самичък в компанията на интернет приятелите си.
 Зодиите, които са обречени на страдалчество през тази седмица, 25-29 ОКТОМВРИ Зодиите, които са обречени на страдалчество през тази седмица, 25-29 ОКТОМВРИ
ВЕЗНИ Ако има хора, към които постоянно се чувствате в прочувствено сигурност и подкрепяни, тогава те са тези, към които би трябвало да п...

Близнаци – обича да разглобява и сглобява всякакви неща, да твори с ръцете си, това го успокоява. Тази зодия обича вълнението и се стреми да прави нещо сходно, когато не се усеща добре. Обича да е самичък, по този начин релаксира пълноценно.

Рак – постоянно си служи с дихателни извършения за разпределяне след мощен стрес. Медитацията също е метод за ободряване на мозъка и съзнанието. Това е нравствен знак, който постоянно се обръща към Висшите сили за съвет, поддръжка и утешение.

Лъв – пуска си прекрасен филм, който към този момент е гледал, само че няма нищо срещу още веднъж да преживее историята на героите. Наслаждава се на моментите, тъй като знае какво ще се случи и това му носи наслада.

Дева – дайте ѝ домакински любим и тя ще бъде постоянно щастлива. Животните имат способността да зареждат с позитивна сила и успокоение. Именно това е методът на Девата да се успокои и зареди с положителни мисли.

Везни – пуснете го на пазар и вижте по какъв начин скоро ще се усмихне. Везните се усеща доста добре, когато давят тъгата в шопинг. Това им оказва помощ да не помнят грижите си и да се провиснал.
 5 зодии, които обожават неприятни момчета 5 зодии, които обожават неприятни момчета
Всеки човек бива притеглен от друг вид сътрудници на даден стадий в живота си. Поради прочувствени аргументи харесваме разнообразни хора, кои...

Скорпион – при него странното е, че се успокоява, когато наранява другите хора и вижда, че не е единственият, на който му е зле. Макар да го прави неумишлено, това е неговият метод да се утеши.

Стрелец – обича да е самичък, когато не се усеща добре. Може да си пусне музика или прекрасен филм, да твори нещо или просто да се любува на хубост под всякаква форма. Това му оказва помощ да избяга от неприятната действителност най-малко за малко.

Козирог – те не могат да се успокоят, когато са ядосани. Единственото, което им оказва помощ, е да избухнат, да излеят всички страсти, които таят в себе си. Тогава могат още веднъж да се уравновесят и успокоят.

Водолей – залагат на физическите извършения, йогата или бойните изкуства. Общо взето спортът е нещото, което ги успокоява и им оказва помощ да се освободят от цялата насъбрана отрицателна сила.

Риби – успокояват се, когато се грижат за някого. Когато видят, че оказват помощ, това ги кара да се усещат по-добре. Може да ви създадат подарък или да ви дадат умен съвет. Приемете го, тъй като по този начин помагате и на тях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР