Всеки от нас мечтае за един добре подреден дом, изпълнен

...
Всеки от нас мечтае за един добре подреден дом, изпълнен
Коментари Харесай

Разчистете и опростете: Идеи за интелигентна организация на дома

Всеки от нас мечтае за един добре спретнат дом, изпълнен с естетика и комфорт. Проучвания потвърждават, че когато мястото, в което обитаваме е чисто, спретнато и уютно, ние сме доста по-продуктивни, по-мотивирани и съсредоточени. Предивд битовите задания, професионалните задължения и обществения живот, задача баланс от време на време може да бъде сложна задача, само че сигурно не е и невъзможна, в случай че знаем по какъв начин да организираме пространството си. Днес ще ви представим нашите хрумвания за умна организация на дома за едно по-хармонично битие.

Как да усъвършенстваме пространството на дома?

Справянето с домашния хаос напълно не е лесна задача, изключително, в случай че семейството е огромно. За наслада, съществуват трикове и интелигентни решения за предпазване, които ще ви оказват помощ да поддържате дома или офиса си подреден и спретнат.

Според Мари Кондо - японското гуро по нареждане, въвеждането на порядък в пространството е доста лесна задача, в случай че се придържаме прецизно към едно главно предписание: „ за всяко нещо място и всяко нещо на мястото си. ” За осъществяването на тази цел сигурно ще оказват помощ по този начин нужните и, които са ефикасни сътрудници в съвършената организация. Но преди да се насочите към преразпределение, експертите поучават да извършите цялостен тримерен детокс, като изхвърлите всичко остаряло, излишно и овехтяло. След което подредете движимостите си в органайзери и се насладете на чист и спретнат дом.

Какви са преимуществата на интелигентната организация на дома?

Предимствата да употребявате умна организация на дома са неизброими. Кутиите за предпазване и кошовете за пране са в действителност наложителна част от всяко домакинство. Те ще създадат живота ви доста по-лесен и по-организиран.

С кутиите за предпазване всичко си има своето място и даже можете да създадете етикет за всяка една, тъй че постоянно да знаете какво има вътре в нея. Докато с кошовете за пране ще може да се насладите на чудесно функциониращо домакинство, като поддържате мръсното и чистото си пране добре проведено.

Между другото, във vidaXL.bg ще откриете богато многообразие от кутии за предпазване и кошове за пране, в разнообразни стилове, дизайни, размери които да отговорят на самостоятелните ви потребности. Всичко може да бъде толкоз елементарно!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР