Всеки от нас има свои собствени психически способности, които вече

...
Всеки от нас има свои собствени психически способности, които вече
Коментари Харесай

Психическите и метафизични способности на знаците на зодиака!

 психо

Всеки от нас има свои лични душевен качества, които към този момент са развити или ще продължат да се развиват. Тези качества се основават на персонален опит, рани и контузии от предишното и това, което обичаме!

В тази публикация ще ви разкажем за психическите качества, които имат всички знаци на зодиака!

Овен

У Овните  е най -развита  способността им да  пресъздават, тъй като имат компликации да възприемат нещо на глас, просто би трябвало да видят нещо, с цел да повярват!

Телец

Телецът обръща внимание безусловно на всичко, тъй че нищо не минава неусетно около него. Тяхната дарба да се концентрират върху най-малките детайлности им дава опция да вземат участие в разнообразни типове проучвания, тъй като могат да намерят скрита информация или да решат някакъв мистериозен въпрос.

 душeвност
Дева

Никой от дванадесетте знака не може да бъде толкоз добър психолог, колкото Девата. Те могат незабавно да почувстват, че някой изпитва прочувствена болежка или нещо му се случва и те постоянно оказват помощ на тези хора, тъй като те се нуждаят от тяхната помощ.

Везни

Телепатия: това е способността, която разрешава на Везни да проникват в съзнанието на другите хора и да схванат какво се случва в мозъка им. Тази дарба се развива посредством помощта, която оказват, те могат да споделят с хората на напълно друго, по-високо равнище от елементарните хора. Това разрешава на Везните да четат мислите на другите хора.

Скорпион

Контролира сънищата: това е една от най-редките качества. Те в действителност могат да управляват сънищата си. И това може да се смята за стъпка към различен, тайнствен свят.

Стрелец

Стрелецът е прочут с наклонността си да изследва, да бъде деятелен и рискован. Стрелците обичат да учат и да откриват някои нефизически аспекти на съществуването, единствено с цел да могат да се усещат живи!

Козирог

Притежават екстрасензорна дарба, позволяваща им да изучават  минали животи. Тъй като към тях постоянно се обръщат за съвет и помощ, тази им дарба им разрешава да описват на хората за техните страхове или личностни черти, които са им били предадени от предходен живот и които не могат да бъдат обяснени по никакъв различен метод.

Водолей

Езикът на тялото: Водолеите разрешават на подсъзнанието си да употребява физическото им тяло като форма на връзка с другите!

Риба

Рибите имат  необикновено добре развита вътрешен глас. Интуицията разрешава на Рибата да има ясна визия за всяка обстановка когато и да е, само че тя не постоянно се възползва от това!

Още по тематиката:

Какво се крие зад инцидентните събития, с които се сблъскваме всеки ден?

 

Всъщност инцидентни събития в живота ни няма – във всяка  преживелица им прикрит смисъл. Инциденти Транспортни – транспортните катастрофи предизвестяват, че вървите не по своя витален път, това е препоръка…

Цялата публикация

Никола Тесла: Коя е причина номер Едно за човешките премеждия?

 

Според учения,  доста хора се пробват да избегнат мислени проблеми, като в същото време подценяват същинските закани. Емоционалното страдалчество е доста мъчително за всички нас. Стрес, възприятие на безпокойствие или възприятие за…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР