Всеки от нас има много навици, които са много здраво

...
Всеки от нас има много навици, които са много здраво
Коментари Харесай

15+ доказателства, че в света има 2 типа хора. И понякога дори ме дразни това.

Всеки от нас има доста привички, които са доста крепко открити в живота ни. И най-често не придаваме значение на сходни привички, тъй като това към този момент е просто неразделна част от ежедневните ритуали. Но елементарно виждаме по какъв начин някой различен не е изключил светлината в къщата, не е затворил вратата с всички ключалки или е поставил буркан с кафе на неверен рафт.

В редакцията дълго обсъждахме кой и какви привички са се построили. А за какво не всички семейства ги споделят. И в тази публикация споделяме истории за същите тези 2 вида хора. И най-после ще намерите дребен бонус.

Всички съдове се мият по друг метод. Ако въобще се мият

 О, тази борба с чинии. Някои хора даже не могат да оставят една паница в мивката. А някой обича да натрупа цяла планина.

И нещата в килера няма да се прегънат сами. Въпреки че не всички мислят по този начин

 Редът в килера наподобява друг за всеки. И въобще не е належащо да поставяте даже купчини неща, с цел да намерите най-подходящия.

Какво можем да кажем за вярното ястие на царевица

 Разликата сред това по какъв начин брат ми и приятелката ми ядат царевицата си.

Тук сигурно няма правила: както е съумял, по този начин е ял. Основното е, че варената царевица е толкоз вкусна.

Изглежда, че пакетчетата чай също ни разделиха на 2 лагера.

 Вероятно тези, които обичат по-силен чай, оставят торбичка в чаша. Само с цел да измиете такава чаша по-късно, би трябвало да преминете през цялостен куест „ за разплитане на нишките “.

Дори мюсли с кисело мляко, не всеки яде еднообразно

 Втората фотография ме тревожи и ми припомня за мъжа ми, който яде кисело мляко.

Разбъркването или удоволствието от красива сервиране не е толкоз значимо. Основното нещо е, че такава закуска е доста питателна.

Чай или кафе – тук разногласието в никакъв случай не стихва

 Имаме 2 вида хора: единият е на чай, другият е на кафе. Снимката демонстрира типична борба сред чай и кафе на стеснен рафт. Винаги от горната страна е чай или кафе. Този, чиято страна е изпод, мрънка. Сега чаят господства.

Борбата сред феновете на кафето и чая в никакъв случай не стопира. Но каква е разликата: чай или кафе, в случай че го пиете, до момента в който разговаряте с най-хубавия си другар?

Всичко би трябвало да е в ред. Безпорядъкът също е добре пристигнал

 Рай за перфекционист, когато всичко е бутилка до бутилка на рафта. Само от време на време чиновниците на магазина просто нямат време да подредят всички артикули толкоз красиво.

Съседите също са 2 типа

 Идеята на съседите за съвършен двор не постоянно съответствува. Някой се грижи за моравата си толкоз деликатно, като че ли се готви за фотосите на съвършения американски филм. И някой умерено се отнася към падналите листа в двора си.

Дори пастата за зъби може да бъде ябълка на раздора

 Дори и пастата за зъби, която всички изстискваме по разнообразни способи: нежно и последователно от цялата тубичка или натискаме в самата средата, единствено да потече по-бързо върху четката.

О, тези защитни филми по крайбрежията

 Защитните фолиа на бурканите могат да бъдат отстранени изцяло или просто да ги разкъсате, единствено с цел да стигнете по-бързо до сладките. Има и 3-ти вид хора: когато фолиото се откъсне единствено на половина, с цел да може по-късно още веднъж да покриете буркана с него.

Когато е мъчно да държиш умерено обвивка от бонбони в ръцете си

 Забелязали ли сте по какъв начин някои хора обичат да усукват опаковки за бонбони, салфетки в ръцете си? И някой въобще не може умерено да постави обвивката, тя би трябвало да бъде раздрана на части.

Нож или лъжица за сирене – това е въпросът

 Има 2 вида хора на този свят. Моят съквартирант и аз просто обичаме сирене на скара. Тя постоянно употребява нож, а аз вечно съм вързан за лъжица.

Нож или лъжица? Всеки от нас има друга визия за удобството. Затова не се учудвайте, в случай че някой направи противоположното.

Добре, че в доста неща към този момент всичко е измислено за нас

А за тези, които се нуждаят единствено от една дъвка, и за тези, които обичат да вземат цяла шепа едновременно, производителят излезе със специфичен похлупак.

Е, в този случай е по-удобно за някого

 Много хора са привикнали да развързват и по-късно още веднъж да връзват връзките си всякога, когато смъкват и обуват обувките си. И някой умерено обува обувки, без да допира връзките.

Вкусовете, както се споделя, не спорят

 Защо да потапяте всяко настрана парче в соса, когато можете просто да го излеете върху цялото ядене едновременно.

Когато споделяте стая с някой различен

 Просто си поех мирис и разбрах, че има 2 вида хора.

По някаква причина съществува стандарт, че представителките на женската половина избират да поръчват повече. Но когато видите тази фотография, елементарно можете да разберете, че 2 вида хора са надалеч от дамите и мъжете.

Изглежда, че е нещо за разделно хранене

 Някой избира да опита всяко ядене поотделно, с цел да усети по-добре усета му. И някой се придържа към теорията, че усетът на продуктите се допълват взаимно, тъй че би било хубаво да ги смесите.

Кивито също потвърди, че сме толкоз разнообразни

 Мъжът в никакъв случай не го почиства, а го измъква с лъжица до последното парче. Но не мога да го направя, не ми е вкусно.

Този плод може да се разреже на половина и деликатно да се извади пулпата с лъжица. Или можете да го нарежете на сочни части, след което не е нужно да си цапате ръцете и елементарно можете да го ядете с уреди.

Какви са другите сбирки, които събираме

 Ние сме разнообразни в съвсем всичко. Дори нашите привички за събиране и събиране се разграничават толкоз доста, че могат да провокират единствено куп въпроси за някои.

Правила за паркиране

 На паркинга можете да видите по какъв начин някои водачи благоразумно сгъват огледалата на колите си, с цел да им е по-удобно да паркират наоколо. А някой, в противен случай, се нуждае от повече огледала. В последна сметка каква е разликата? В последна сметка на паркинга всички средства са положителни, единствено и единствено да паркирате колата вярно и да не нараните съседа си.

Когато даже не знаеш кой костюм е по-добър

 Идеята за костюмирани празненства също може да варира доста. И в този случай главното е, че всеки в действителност се обърка със личния си облик.

Бонус: наподобява природата се е разделила на 2 вида освен хората

 Споделете какви привички имате? И по какъв начин реагирате, в случай че вашите другари, родственици или съседи създадат нещата по друг метод?


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР