Всеки от нас има любимите си дрехи, които иска да

...
Всеки от нас има любимите си дрехи, които иска да
Коментари Харесай

10 звезди, които някога са намерили перфектния си тоалет и не слушат никой друг

Всеки от нас има обичаните си облекла, които желае да носи без събаряне.  Някои неща сполучливо акцентират достолепието на фигурата, в други по някаква причина просто нямаме душа.  Звездите не вършат изключение в това отношение.  Въпреки огромния избор от дизайнерски облекла, които могат да си разрешат, доста дами от звездите носят същия жанр от години.

Ние  проучихме обществените изложения на известни дами и отбелязахме кои силуети и елементи в облеклата те най -често избират.

Дакота Джонсън: Каишки – спагети

 Дакота Джонсън имаше предусещане за наклонността на спагетите да се връща доста преди възкресението си през 2018 г.  Актрисата избра този детайл от облеклото си през 2014 година и от този момент се появява на обществено място нееднократно в рокли, украсени с тънки презрамки за спагети.

Рийз Уидърспун: несъразмерен връх

 За обществени събития Рийз Уидърспун постоянно избира рокли с несъразмерен връх.  Такива модели образно удължават врата и удължават фигурата, която единствено играе в ръцете на дребна Рийз.

Зоуи Кравиц: рокли с бюстие със смели елементи

 Звездата от Big Little Lies явно обича рокли с бюстие с дължина до пода.  Такива тоалети образно я вършат по -висока – височината на Зоуи е единствено 155 см. За да добави плам към облика, Кравиц украсява тоалетите с ослепителен подробност, да вземем за пример балон или лък.

Сара Джесика Паркър: пухкава пола

 Звездата от поредицата „ Сексът и градът “ може да си разреши всевъзможен тоалет, само че обожава ефектни монохромни рокли с пухкава пола.  Най -често тя добавя сходно облекло с подобаващи обувки.

Сюзън Сарандън: отворени плещи и надълбоко деколте

 Повече от десетилетие актрисата избира сбити тоалети в тъмни цветове за излизане, които по предписание са украсени с надълбоко деколте, излагайки красиви плещи и деколте.

Ванеса Паради: кормила и кормила

 Както знаете, облеклата с кормила и кормила могат да прибавят образно размер към фигурата.  Не е изненадващо, че естествено нежната Ванеса Паради постоянно употребява този трик. В продължение на доста години актрисата избира рокли с голям брой кормила.

Ейми Адамс: рокля на Годе и бюстие с корсаж

 Ейми е доста поредна в желанията си: актрисата остава вярна на компактно прилепналите годишни рокли и бюстето на лифата в продължение на доста години.  Отново и още веднъж тя „ разхожда “ обичания си контур по килима – единствено цветът и материалът на тоалета се трансформират.

Шарлиз Терон: къдраво деколте

 Шарлиз Терон съвсем постоянно залага на минимализма, избирайки сбити модели рокли без непотребни елементи, които съвършено акцентират стройната фигура на актрисата.  Между другото, Шарлиз несъмнено обича облекла с къдраво деколте.

Меган Маркъл: отворени плещи

 Силуетът отвън раменете е толкоз обичан от Меган Маркъл, че даже сватбената й рокля не беше без този детайл.

И макар че кралският протокол не разрешава на представителите на кралското семейство да разпростират раменете си обществено, херцогинята на Съсекс от време на време подценява това предписание, даже когато извършва отговорностите на член на кралското семейство.

Риана: Масивно покривало

 Кралицата на шокиращите тоалети, Риана, като никоя друга, знае по какъв начин да притегли вниманието на публиката.  Често в допълнение към съблазнителните изрези, солидни пелерини в цвета на роклята й оказват помощ в това.

Така Rea съумява да улови две птици с един размах: и двете да поддържат наклонността в монохромност, и да създадат облика по -запомнящ се.

Скарлет Йохансон: отворени плещи и спуснат ръкав

 Съдейки по обществените събития на Скарлет Йохансон, актрисата има особена уязвимост към моделите на рокли с голи плещи и кокетно спуснати ръкави.  Такъв контур съвършено акцентира грациозните плещи на актрисата и прави изображението нежно.

Моника Белучи: затворени ръкави и разпръснати ръкави

  Дълбокото деколте е неизменим подробност от всяко изображение на Моника Белучи.  И в случай че приказваме за други желания на актрисата, тогава можете да забележите наклонност под формата на тоалети с дълги, прилепнали ръкави или пърхащи ръкави, които свободно падат от рамото.

Имате ли обичан контур в облеклата си?  Какви модели купувате най -често?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР