Всеки нов клиент на 8888.bg получава и своя след регистрацията

...
Всеки нов клиент на 8888.bg получава и своя след регистрацията
Коментари Харесай

Перфектната колонка за 8888 бонус този уикенд

Всеки нов клиент на 8888.bg получава и своя след регистрацията си, а ние успяхме да сглобим най-хубавата колонка за идния уикенд, която може да донесе облаги на всеки фен на залозите.

В Англия тази събота водачът Манчестър Сити гостува на Саутхемптън на „ Стейидъм ъф Лайт “. Момчетата на Пеп Гуардиола летят от началото на сезона и наподобява, че са в такава форма, че няма кой да ги спре. В същото време „ светците “ са на 12-то място, само че формата им е доста непостоянна. Последните им четири мача, в които нямат загуба обаче подвигат коефициента за победа на Сити, което е отличен късмет за твърда 2-ка с коефициент от 1.28.

Ако търсите и малко повече риск, можете да добавите във фиша си залог Х/2 с коефициент от 2.08 в дербито на Лондон сред Челси и Тотнъм в неделя. „ Сините “ са определяни като неприкрит любимец, само че в последните седмици Томас Тухел несъмнено изпитва компликации и загубата с 0:1 от Сити предния кръг ще се отрази на настроението. От другата страна пък застава Антонио Конте, който внесе ред в редиците на „ шпорите “, а кой различен в случай че не той знае най-добре по какъв начин се опазва острието на Челси – Ромелу Лукаку, откакто под негово управление в Интер белгиецът върна страхотната си форма.

В съботния ден водачът в Серия А – Интер приема новобранеца Венеция на „ Джузепе Меаца “. Със сигурност „ нерадзурите “ ще имат лека задача да вземат трите точки, а головете във вратата на гостите няма да бъдат малко, което прави
залог за над 2.5 гола в мача със ставка от 1.38 доста добра концепция за част от колонката.

Последното ни предложение е
залог за под 3 маркирани гола с коефициент от 2.05 на мача сред в неделния ден. „ Белия балет “ е прочут с това, че вкарва доста против по-сериозните си противници, само че против новобранци в шампионата изпитва компликации. Много е евентуално Карло Анчелоти да даде малко отмора и на някои от титулярите си след сбит цикъл от мачове при започване на януари и надали ще забележим доста голове, а по-скоро спестовен триумф за мадридчани.

С общо коефициент на колонката от 7.53, можете да „ сложите на масата “ част от сериозния
бонус на 8888.bg, който да се умножи в доста добра облага за завършек на седмицата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР