Всеки момент държавният глава Румен Радев ще направи това, което

...
Всеки момент държавният глава Румен Радев ще направи това, което
Коментари Харесай

Румен Радев е готов! Къде отива мандатът?

Всеки миг президентът Румен Радев ще направи това, което българите чакат с голям интерес.

Очаква се президентът да разгласи на коя парламентарно показана мощ ще връчи третия мандат в опит за сформиране на постоянно държавно управление. Още рано сутринта в Народното събрание се заприказва, че през днешния ден е денят, в който ще стане ясно името на третия мандатоносител.

Реклама

Това е последният мандат за сформиране на постоянно държавно управление, който президентът може да даде на една от парламентарно показаните политически партии. Могат да го получат 5 партии – Движение за права и свободи, „ Възраждане “, Българска социалистическа партия, „ Демократична България “ (ДБ) или „ Български напредък “. През последните дни се оформиха два вероятни любимеца – Българска социалистическа партия и Демократична България.

Днес упованието в коридорите на Народното събрания клонят към Българска социалистическа партия, само че изясненост продължава да няма. Няма и писмо от Президентството.

Очакванията са до края на деня да има изясненост по въпроса, а точно на коя партия Румен Радев ще връчи третия мандат в понеделник – 16 януари.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР