Всеки може да направи живота си много по-проспериращНова година е

...
Всеки може да направи живота си много по-проспериращНова година е
Коментари Харесай

Посрещнете Годината на Тигъра с банкнота в портфейла

Всеки може да направи живота си доста по-проспериращ
Нова година е празник, който чакат както възрастните, по този начин и децата. Има знак, съгласно който както празнувате Нова година, по този начин и ще я прекарате. За да успокоите признака на идната година, си коства да се обърнете към потвърдени знаци.

Всеки може да направи живота си доста по-проспериращ през новата година. За да извършите това, е значимо да привлечете вниманието на Тигъра, като го успокоите с подобаващите украси и лакомства за празника. Основната задача за новата година е да се отървем от задълженията, като ги оставим в предходната година. Дори и да нямате благоприятни условия да платите незабавно, коства си да дадете най-малко част, с цел да улесните заплащането през новата година. Тигърът обича спокоен и спокоен кръг, тъй че е по-добре да празнувате Нова година в фамилията, измежду близки хора. Символът на годината цени фамилните връзки и благоприятства всички, които се грижат за хармонията в фамилията. В навечерието на Нова година всеки член на фамилията би трябвало да има огромна банкнота в портфейла си, с цел да ви носи Тигърът пари  през цялата година. Важно е сметките да оцелеят през нощта в портфейла и да можете да ги похарчите още на идващия ден.

Пресните листа от мента също ще привлекат благоразположението на Тигъра. Могат да се слагат под елхата, да се прибавят като декорация към ястия на масата или в лимонада. Ментата ще притегли Тигъра, както и всеки член от фамилията на котките.

Тигърът ще покровителства и влюбените двойки. Така че не се опасявайте да признаете възприятията си в новогодишната нощ. Така тигърът ще ви отбрани от другите и ще се погрижи за вашето благополучие. Важно е да гледате фойерверките в новогодишната нощ. При първия залп е наложително да сте си намислили предпочитание според от цвета на фойерверките. Червените светлини дават обещание шанс в любовните каузи, зелените значат положително здраве, а златните - парични потоци.

През новата година не забравяйте да вземете фотография на Тигъра. Това може да бъде рисунка, плюшена играчка или дрънкулка. Основното е, че признакът на годината е с вас. Новогодишната нощ е време на чудеса, желанията се сбъдват. Основното нещо е да бъдете откровени и тогава Тигърът несъмнено ще ви донесе шанс.лю
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР