„Всеки мач ще бъде предизвикателство. Ще има неуспехи и разочарования.”

...
„Всеки мач ще бъде предизвикателство. Ще има неуспехи и разочарования.”
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг: Роналдо тренира с отбора от 10 дни

„ Всеки мач ще бъде предизвикателство. Ще има неуспехи и разочарования.” Това съобщи Ерик загар Хаг преди дебюта си за Манчестър Юнайтед. И не му се наложи да чака дълго.

Още в първия мач във Висшата лига на Англия новият треньор на „ алените дяволи “ трябваше да признае провалянето на своя отбор с 1:2 от Брайтън на „ Олд Трафорд “.

“Мисля, че започнахме добре срещата, само че по-късно равнището падна. Липсваше ни религия. Това не трябва да се случва. Винаги вярвай в себе си. Те би трябвало да се оправят с неуспехите и би трябвало да имат вяра, тъй като са в действителност положителни играчи “, показа Ерик загар Хаг след провалянето.

„ Брайтън е порядъчен тим, похвали, само че аз виждам на моя тим и ние не трябва позволяваме такива лесни голове. Не съм удовлетворен, изрично не “, сподели още треньорът.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед изясни повода да не пусне Кристиано Роналдо в стартовия състав. Португалецът се появи на терена в 53-ата минута, само че не съумя да помогне на своя отбор.

„ Кристиано Роналдо води тренировки с тима от 10 дни, прекомерно малко време за 90 минути. Това е повода да не стартираме с него “, показа Ерик загар Хаг.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР