Всеки красив педикюр започва с красива кожа на краката. Скоро идва

...
Всеки красив педикюр започва с красива кожа на краката.
Скоро идва
Коментари Харесай

За красивия педикюр после, погрижете се за стъпалата с домашни терапии сега

Всеки хубав педикюр стартира с красива кожа на краката.

Скоро идва времето да извадим сандалите и отворените обувки… даже и с цел да ги носим единствено до магазина. Затова към този момент би трябвало да стартираме да отделяме от времето, което имаме в остатък, за грижа за стъпалата и педикюра.

Бюти гуруто – Рут Калънс, е безапелационна, че не има вяра в бързите процедури за хубост. Въпреки това тя се кълне, че има няколко дребни секрети, които ще възвърнат страхотния тип на краката ви. В своите салони тя залага на извънредно екологични процедури.

“Чистотата и ексфолиацията са от значително значение за педикюра. Ние не разчитаме на бързите способи ”, споделя Калънс. Тя разкрива, че първото и най-важно нещо, на което залага е течността, в която ще накиснем краката си. Задължително е тя да съдържа ексфолиращи и овлажняващи масла.

“Когато хората си вършат сами педикюра, те са склонни да подценен всичко, с изключение на избора на цвета ”, споделя бюти експертът. “Краката ни се излагат на всички типове микроби. Почистването, ексфолиацията и хидратиратацията на краката са също толкоз значими, колкото и отбраната на лицето да вземем за пример ” , безапелационна е тя.

 kraka

“Аз държа един буркан със специфична домашна примес до леглото си и я употребявам всяка вечер ” , споделя Калънс и издава трите си обичани предписания за домашни помади, с които краката ще наподобяват съвършено:

Вана с розова хималайска сол

2 с. л. розова хималайска сол
1 капка етерично масло от кипарис
1 капка етерично масло от чаено дърво
1 ч. л. течен антибактериален сапун
Вана с топла вода

Начин на приложимост:
Смесете съставките, до момента в който ги смесите изцяло. Накиснете краката за 15 минути и по-късно изтъркайте краката с пемза.

Скраб с кокосово масло

1/4 чаша морска сол
1 ч. л. течен антибактериален сапун
3 с.л. органично кокосово масло
2 капки масло от мента

Начин на приложимост:
Смесете съставките до приемането на еднородна примес. Нанесете я върху ходилата, като стигнете до глезените и масажирайте леко в продължение на 10 минути. Обърнете повече внимание на петите. Изплакнете с топла вода.

Лосион с масла от див портокал и кокос

1 част био кокосово масло
1 част био гел от алое вера
1 капка етерично масло от див портокал

Начин на приложимост:
Смесете съставките и ги сложете в стъклен буркан с похлупак. Всяка вечер мажете краката с получения лосион в продължение на пет минути.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР