Всеки, който се интересува от технологии и авангардна мода, знае

...
Всеки, който се интересува от технологии и авангардна мода, знае
Коментари Харесай

Това не са просто очила - това са Huawei × Gentle Monster Eyewear II

Всеки, който се интересува от технологии и авангардна мода, знае за смарт очила Huawei × Gentle MonsterEyewear II. Обявени дружно с световната премиера на Huawei Mate 40 Pro в края на октомври, те към този момент са налични и у нас.

Мода, качествени стъкла и първокласен тон

Huawei × Gentle Monster Eyewear II са слънчеви очила с висококачествени стъкла от Zeiss и с дизайн колкото хубав, толкоз и ергономичен, с помощта на съдействието на Huawei с стилния бранд Gentle Monster.
 Снимка 506251

Тънките рамки са направени от титаниев полимер за по-ниска компактност и по-малко тегло. Титаний е употребен и при сгъвките сред рамките и рамената на очилата, с което е реализирана за оптималната разтегливост и е избегнато напрежението в слепоочието при дълготрайно носене. А точно пресметната форма и материали ги вършат подобаващи както за дамско, по този начин и за мъжко лице.

Но с изключение на красиви очила, Eyewear II са и висококачествено аудио устройство, през което може да слушате музика и да приемате телефонни позвънявания. Моделът идва с по-голям и по-тънък високоговорител с огромна амплитуда, който предлага по-широк диапазон от звуци спрямо предходното потомство смарт очила на Huawei и Gentle Monster.
 Снимка 506252

Huawei × Gentle Monster Eyewear II имат и неповторим акустичен дизайн за отбрана на всичко, което слушате. Звукът се предава непосредствено в ухото от ориентирани високоговорители в лявата и дясната рамка, което дейно понижава приключването му на открито и обезпечава удовлетворяващо, многослойно стерео преживяване.

Същевременно двете рамки включват отвор за отклоняване на ориентираните звукови талази, генерирани от звуковите кухини, което в допълнение понижава приключването на тон.

Благодарение на адаптивната технология за мощ на звука, Eyewear II могат автоматизирано да понижат силата на звука въз основа на околната звукова среда, което подсигурява, че потребителят може да чува ясно, като в същото време не тормози тези към него.

Интелигентно взаимоотношение

Оборудвани с голям брой усъвършенствани датчици, Huawei × Gentle Monster Eyewear II интелигентно разпознаят дали са поставени, или не. Така по време на възпроизвеждане на музика ще създадат пауза, когато датчиците открият, че сте ги свалили очилата, и ще продължат, в случай че до три минути ги сложите още веднъж.

Когато сложите Eyewear II назад, откакто за известно време не са били на лицето ви, на екрана на смарт телефона ви ще се появи прозорец, с цел да ревизирате единствено с един взор равнището на батерията. Докосвайки изскачащия прозорец, бързо ще влезете в настройките за повече детайлности. Eyewear II ще ви поздравят с глас всякога, когато ги сложите за първи път денем.
 Снимка 506250

Мощна батерия за часове музика

Huawei × Gentle Monster Eyewear II възпроизвеждат музика до 5 часа или гласови позвънявания до 3.5 часабез спиране единствено с едно зареждане. Очилата нямат порт за зареждане. Последното, както и сдвояването, се реализират през елегантния и моден калъф, който поддържа нова NFC безконтактна технология за бързо зареждане. Така очилата са подготвени за приложимост на всички места и когато и да е. Само свържете кутията на очилата към зареждането посредством USB-C кабел и поставете очилата вътре в нея, с цел да стартират да се зареждат незабавно.

Eyewear II към този момент са налични в мрежата на Теленор, Технополис, Зора, VIVACOM и в сътрудниците на Поликомп на целесъобразна последна потребителска цена от 699 лева От началото на декември ще бъдат налични и в A1 и Техномаркет.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР