Всеки който отиде на море и прекара време под слънцето

...
Всеки който отиде на море и прекара време под слънцето
Коментари Харесай

Слънце и морски въздух ни дават по-добър имунитет

Всеки който отиде на море и прекара време под слънцето ще се прибере у дома с по-добра имунна система. „ Не би трябвало да подценяваме всичко и да мислим, че няма проблем, само че не би трябвало и да стоим с маски на плажа и да се къпем с дезинфектанти. Необходима е обществена отдалеченост и повишение на персоналната хигиена. Достатъчно е да мием ръцете си постоянно с топла вода и сапун. Нищо по-различно не се изисква от нас “, съобщи пред Нова телевизия доктор Гергана Николова от УС на Българския лекарски съюз.

„ Няма проблем да пътуваме и да сме на чист въздух и слънце, само че единствено при съблюдаване на нужните условия. Времето прекарано измежду природата ще увеличи нашата имунна отбрана. Хората имаха потребност да излязат и да споделят, с цел да се усещат щастливи “, сподели тя.

Николова изясни и какво би трябвало да направи човек, който е на отмора и има подозрения, че е болен с коронавирусна зараза. „ Гостът би трябвало да заяви на уредниците в хотела, които от своя страна ще отнесат въпроса към Регионалната здравна ревизия. В хотелите ще има и особено основани изолатори, с цел да не бъдат другите посетители в риск “, сподели лекарката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР