Всеки иска да има тлъста банкова сметка и да не

...
Всеки иска да има тлъста банкова сметка и да не
Коментари Харесай

Три зодии ще се видят с пари преди зимата

Всеки желае да има тлъста банкова сметка и да не се тормози за това по какъв начин ще заплати сметките си. Определени хора реализират това с доста труд и старания.

Други разчитат на бизнес нюха си, а трети… е, има хора, на които Съдбата безусловно им сервира всичко на тепсия.

Сега ще поговорим точно за късметлиите. И то не какви, а финансовите късметлии.

Според известната астроложка Тамара Глоба има точни три зодии, които преди настъпване на зимата ще забогатеят неимоверно.

" Те ще имат шанс с парите преди началото на студените месеци. Освен това ще имат късмет да ударят джакпота и да летят нагоре по кариерната стълбица ", споделя Глоба.

Ето кои са тези три зодии, които ще забогатея преди началото на зимата:

Телец
Това, което сте правили през цялото това време, най-сетне е оценено в работата ви. Съвсем скоро Телците ще получат и парични
бонуси. Ако се появи спомагателен приход, използвайте го рационално. Например, изплатете задълженията си.

Преди началото на зимата вашите лидерски умения могат да бъдат доста потребни. Чувствайте се свободни да споделите вашите хрумвания, изключително тези, които са били " инкубирани " отдавна.

Подкрепете приятелите си, в случай че се извърнат към вас за финансова и морална поддръжка. Помислете за мощните си страни, за най-хубавите си черти. Те би трябвало да се употребяват за вашите лични финансови ползи.

Също по този начин е значимо да поддържате положителни връзки с сътрудници. Обърнете особено внимание на хората, които са най-важни за вас. Тамара Глоба е сигурна, че Телците са подготвени да поемат спомагателна отговорност. Струва си да помислим върху това.

Скорпион
Скорпионите ще би трябвало да пътуват на дълги дистанции с бизнес цел. Нова самодейност, идваща от вас, ще ви помогне да постигнете позитивни промени в кариерата си и да спечелите спомагателни пари. Бъдете отворени към концепциите на управлението и споделяйте вашите лични, когато настъпи подобаващият миг.

Това също е добър миг за учене. Може би няма да навреди да вземете курс.

Ангажирайте се в построяването на професионални и персонални взаимоотношения. Идентифицирайте хората, които ви оказват помощ най-вече в живота ви. Преди идващия сезон се пробвайте да помогнете на другите, това ще бъде от изгода и за вас.

Водолей
Много Водолеи наподобява са трансформирали възгледите си за живота през последните месеци. Благодарение на това се появи мощ и сила в всекидневието им. И доста скоро ще има и финанси.

Звездите предлагат да поддържате това движение, тогава Водолеите ще могат да създадат огромни пари безусловно от нищото.

Оставете другите да живеят както желаят. Вземете поради техните потребности и стремежи.

Когато вземате решения, слушайте разсъдъка и обмисляйте деликатно. И през този интервал би трябвало да работите върху укрепването на бизнес връзките си.

Вселената може да даде на Водолея опция, за която те даже не са подозирали. Това ще докара до приемане на огромна сума пари. И съвет: пробвайте се да бъдете почтени и открити с другите, написа jenata.blitz.bg

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР