Всеки иска да бъде във форма за наближаващите празници. Но

...
Всеки иска да бъде във форма за наближаващите празници. Но
Коментари Харесай

Лекар: Откажете се от 3 храни, за да сте фиданки по празници...

Всеки желае да бъде във форма за наближаващите празници. Но даже и в този момент да започнете диета, преяждането в дните към Коледа и Нова година се отразява отрицателно на фигурата. 
За да избегнете това, би трябвало да се подготвите от по-рано.

Руският диетолог доктор Светлана Чернушевич поучава постоянно да се придържате към вярното хранене, с цел да сте постоянно във форма, написа " Актуално ".

Но в случай че желаете да отслабнете до празниците, към момента не е късно да въведете някои промени, които ще ви оказват помощ да постигнете това. Първото, което би трябвало да извършите, е да изключите избрани храни от диетата си. 

Изключете от диетата си сладкиши, бързо хранене, газирани питиета. В комбиниране с леки тренировки или физическа интензивност, резултатът няма да закъснее.

В никакъв случай не би трябвало да се подлагате на строги диети, тъй като в навечерието на Нова година ще стартира компенсиращият резултат, поучава още диетологът.

Диетологът предлага да не ядете салами и ястия с майонеза - това са най-калоричните и нездравословни ястия на празничната софра.

Важно: Статията е с информативна цел и не замества уравновесеното хранене, както и консултацията с диетолог!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР