Всеки има своя собствена перспектива затова как вижда живота си

...
Всеки има своя собствена перспектива затова как вижда живота си
Коментари Харесай

За успех и щастие в живота

Всеки има своя лична вероятност по тази причина по какъв начин вижда живота си и по какъв начин взема решение проблемите си в него. Животът ни е влакче в увеселителен парк и возенето не всеки път е занимателно. Понякога ни се случват нещата, за които сме си мечтали с години, различен път ни се случват инцидентни събития без никакво предупреждение. Ако би трябвало да се придържаме към една универсална философия за благополучен живот, то тя би била: Правете това, което ви носи задоволство и се учете от житейските си уроци. Често това обаче е прекомерно необятно разбиране и хората желаеме повече за тайната на животите си.

Зодиите, които ще се радват през февруари

Тайната на живота

Това е като черна дъска, на която е написано всичко. Единственото нещо, което би трябвало да създадем сами е задачата, която даваме на себе си, това, което желаеме да създадем в живота си и никой не може да промени.

Мислете за черната си дъска като за магическа книга, в която пишете единствено за бъдещето и това, което желаете да сътворите в него. Не гледайте обратно, описвайки предишното, проблемите и паниките си по него. Насочете вярата и позитивния си взор напред. Направете по този начин, че това да е чистата дъска, на която пишете за насладата си.

Дефинирайте вашата наслада – дайте и измерение, опишете я в детайли и я следвайте. Всичко може да е наслада – децата ви, околните, заниманията. Всичко, което вършиме в живота си, е обвързвано с вашия избор и е напълно във ваши ръце. На хората ни е дадена свободна воля имено, с цел да вършим свободни избори.

Винаги има врата за всеки, която е отворена. Работата е там, че някои работят доста интензивно, с цел да я получат, а други я получават по шанс.

Как бързо да преодолеем раздялата?

Тайната за вас

Всичко е във вас. Колкото повече употребявате силата, идваща от вас, толкоз повече ще виждате резултата. Слушайте вътрешния си глас – колкото повече слушате интуицията си, толкоз повече тя ще ви приказва, а тя в никакъв случай не бърка.

Всичко, което давате на другите, ще получите назад по един или различен метод. Това е тайната на реципрочността. За това не мислете зло и не правете зло. Колкото по-добри се стараете да бъдете, толкоз повече тайната на вселената ще ви подарява с мъдрост, просветеност, обич и наслада към вас.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР