Всеки има проблем със собствения си електорат, каза той за

...
Всеки има проблем със собствения си електорат, каза той за
Коментари Харесай

Стоян Михалев, ПП-ДБ: Руският културен център е пропагандно гнезд...

" Всеки има проблем със личния си електорат, сподели той за трусовете във властта. Избирателите са ни изпратили да вършим някаква работа ", акцентира националният представител.

 

Михалев се надява след партийния конгрес на Движение за права и свободи Пеевски да се успокои. Само съдът и прокуратурата можели да изпират политици, по този начин той отговори на въпроса дали ПП-ДБ имат роля в изпирането на депутата от Движение за права и свободи.

По думите му надали Министерският съвет ще има доста друг състав от сегашния след ротацията. Според него трябвало да се оставят Мария Габриел и Николай Денков да се схванат и да се спре с плаващите и пясъчни болшинства в Народно събрание.

 

Смъртта на съветския опозиционер Алексей Навални Стоян Михалев разяснява по следния метод: " Ако някой има вяра, че в случай че Путин завземе Украйна и с това всичко ще завърши и думите му, че няма да нападне Полша са откровени и почтени, се лъже, от това спирка няма да има, това е илюзия и всички ще платим цената. Руският културен център е пропагандно гнездо и развива шпионска активност. Задал съм въпрос към външния министър и чакаме отговор ", добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР