Всеки един голям спортист помни своето трудно детство и първите

...
Всеки един голям спортист помни своето трудно детство и първите
Коментари Харесай

Мани Пакиао подари къщи на 1000 семейства

Всеки един огромен състезател помни своето мъчно детство и първите си стъпки в специалността. Точно заради тази причина доста от спортистите постоянно са въвлечени в редица благотворителни събития, чиято цел е да оказват помощ на по-бедните и беззащитни хора от тях.

Професионалните боксьори са известни с това, че имат големи банкови сметки, без значение дали печелят, или губят.

Преди време боксьорът Мани Пакиао взе участие в огромната боксова среща с Флойд Мейуедър, наречена от доста експерти “битката на века”. Въпреки че загуби, филипинецът съумя да прибере повече от $100 милиона, които сега употребява за заслужаващи уважението ни цели, написа "Sportal ".

Пакиао разгласява известие в профила си във Фейбук: “Много съм благополучен, че дадох тези къщи изцяло безплатно на определени жители от провинция Сарангани. Повече от хиляда фамилии са облагодетелствани”.

За разлика от своя огромен конкурент Флойд Мейуедър, Пакиао харчи парите си по много друг метод. Филипинският боксьор усеща благотворителността като собствен дълг и демонстрира, че макар нападателния спорт, който практикува, животът е изпълнен с доброта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР