Всеки е бил дете, включително и талантливите хора, които гледаме

...
Всеки е бил дете, включително и талантливите хора, които гледаме
Коментари Харесай

Известни българи показаха за 1 юни как са изглеждали като деца!

 Всеки е бил дете, в това число и надарените хора, които гледаме на дребния екран и на които постоянно се възхищаваме и се опитваме да подръжаваме. Само че детското у човек не трябва да умира с възрастта. Известните българи ни припомниха това точно през днешния ден на 1 юни - денят на детето, като разгласиха своя фотография от времето, когато са били дребни.

Сред тях е артистът Дони. Личи си, че от детските си години до момента лицето му съвсем не се е трансформирало. " Моя благосклонност, в килийното учебно заведение! Честит 1 юни ", написа той в инстаграм. Неговата половинка Нети също се включи. Тя е хваната в кадър, изправена като струна с ръце тъкмо до тялото. Зад нея седят евентуално съучениците й и я слушат по какъв начин рецитира. " Ей по този начин празнувахме 1 юни ", добави тя към фотографията.

Ицо Хазарта също честити празника на всички малчугани със фотография. На нея е още дете, което с необятна усмивка седи на стол в полупразно заведение.

Две млади певици също си припомниха най-безгрижното време от живота й. Едната от тях е Дара. Тя разгласява няколко фрагмента с по-големия си брат Йордан. На всички тях е усмихната до уши - табиет, който е запазила и до през днешния ден. Другата е Прея. Тя пусна занимателно фото, на което носи червен нос, евентуално пробвайки се да разсмее някого. " Никога не пораствайте ", шеговито добавя певицата.

Орлин Павлов пък честити празника на детето, публикувайки малко видео, в което е уловил щерка си Елизабет и половинката си Диана Великова. Той държи в скута дребната си наследничка, като и двамата седят зад пиано. Павлов е хванал ръчичката й и леко натиска клавишите с нея. " Сладка Елизабет, цветущ празник ", пожела й той, написа " 24 часа ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР