Всеки ден си беше борба. Тази идилия, която се опитват

...
Всеки ден си беше борба. Тази идилия, която се опитват
Коментари Харесай

Денков: Кирил счупи масата, защото Борисов говореше лъжи

" Всеки ден си беше битка. Тази идилия, която се пробват да ни пуснат като мъгла - по какъв начин ние доста сме се разбирали, е цялостна нелепост. Това е истината. Историята със счупената маса, която сте чули, аз бях там. Кирил Петков счупи масата в кабинета на Борисов, тъй като Борисов стартира да приказва някакви неистини. Всеки ден се борехме, с цел да можем да вървим по пътя, който беше значим за нас ". 

С тези думи изригна пред " Свободна Европа " някогашният министър председател Николай Денков във връзка фамозния екшън със счупената маса по време на договарянията сред ГЕРБ и ПП-ДБ.  

Историята за гневната реакция на Петков потегли от роман на Борисов. Когато ПП-ДБ желаеха лидерска среща през март,ь откакто Асен Василев назова Мария Габриел " красивото лице на мафията ", водачът на ГЕРБ отвърна: 

„ ГЕРБ има един водач, аз не одобрявам да се срещам с по 5-6 души и след това да ги чувам по малкия екран да гракат. Не желая такава среща, тъй като те се държат невъзпитано, а Кирил Петков да чупи шишета и стъкла на масата. Не желая такава среща ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР