Всеки ден подреждате вкъщи, но ви се струва все така

...
Всеки ден подреждате вкъщи, но ви се струва все така
Коментари Харесай

5 знака, които показват, че ПРИТЕЖАВАТЕ твърде много вещи у дома

Всеки ден подреждате у дома, само че ви се коства все по този начин разбъркано и мръсно? Замисляли ли сте се, че това може да се дължи на многото движимости, които съхранявате вкъщи? Ако в действителност сте затрупани, само че не можете да го осъзнаете или не ви се желае да се отървете от някои предмети, то не се надявайте домът ви да придобие необятен тип. А посредством претрупването с движимости блокирате и доближава на позитивната сила до вас. Нека забележим 5 признака, които посочват, че имате прекалено много движимости и е време за почистване:

Откривате забравени неща в шкафовете, които въобще не са предопределени за тях
Вещи и предмети вкъщи, от които би трябвало НЕЗАБВНО да се отървете
Хубаво е постоянно да почистваме дома си от ненужни движимости, първо, тъй като по този начин пречистваме силата си, и второ – тъй като освобождаваме...
Прочети повече
Ако откривате движимости от всякакво естество в шкафове, които са предопределени за кухненски такъми или пък да вземем за пример козметика, то най-вероятно заради затрупването ви с предмети вие нямате задоволително място за съхранението им. Така получавате един безпорядък, в който не можете да откриете това, от което се нуждаете на момента. Замислете се дали в действителност всичко това ви е нужно и без какво може да живеете – по-добре го продайте, подарете или изхвърлете според от положението му.

Избягвате някои задания единствено тъй като не можете да откриете всичко, което ви е нужно за осъществяването им

Ако непрекъснато отлагате дадени задания, тъй като се изискват доста старания единствено да откриете нужните ви предмети за реализирането им, то най-вероятно това се дължи на обстоятелството, че сте претрупани с движимости. Съветваме ви, с цел да се чувствате и душевен по-добре, да се разделите с нещата, които единствено заемат ненужно място вкъщи.

Постоянно поставяте разнообразни предмети върху масата и плота в кухнята
5 движимости, които изсмукват силата ни и не подозираме за това
В живота си се заобикаляме с разнообразни движимости на работното място или вкъщи. Често даже не се замисляме за това, само че в доста от случаите те...
Прочети повече
Хартия, писалищен такъми и всевъзможни предмети, които нямат нищо обвързвано с кухненската част, само че се намират в нея – най-често слагаме всякакви списания, визитки, флаери и хартиени материали. Но това основава спомагателен безпорядък, а елементарно можем да решим те нужни ли са ни, или е по-добре да ги изхвърлим. Ако не можете да се справите толкоз елементарно с тази задача, закупете си особено кошче или стойка за хартиени материали, в които да ги съхранявате.

Всичките ви облекла са непрекъснато намачкани

Това е още един знак, че дрешникът и шкафовете ви са претъпкани. Когато облеклата са прекомерно близо една до друга, те се намачкват още повече. Разчиствайте дрешника си всеки сезон и премахвайте облеклата, които към този момент няма да носите.

Отнема ви прекомерно доста време за изваждане и прибиране на някои движимости
Шест движимости от бита, които би трябвало да сменяте постоянно
Чистият, спретнат и обзаведен с усет и жанр дом е визитна картичка за жителите му. Купувайки мебели и движимости за обзавеждането му, отде...
Прочети повече
Ако да вземем за пример би трябвало да извадите даден съд за готвене, само че до момента в който достигнете до него, сте изпразнили целия долап – то това е следващият знак, който ви подсказва, че е време да разчистите.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР