Всеки ден криминалисти са копаели в старото гробище на село

...
Всеки ден криминалисти са копаели в старото гробище на село
Коментари Харесай

Новите 6 трупа на траурния агент са заровени в общ гроб

Всеки ден криминалисти са копаели в остарялото гробище на село Клисура и са откривали следи от чували, както и един общ гроб с пет нелегално заровени тела.

По случая предходната седмица беше задържан погребалният сътрудник Георги Енев. Първоначално той призна за 50 осъществени противозаконни погребения, само че по-късно, когато му беше повдигането обвиняване не удостовери тази цифра и сподели, че всичко е въпрос на неточност.

Според информация на Софийската региона прокуратура през днешния ден тук са открити шест нелегално заровени тела, само че Софийската градска прокуратура не удостоверяват тази цифра и прецизират, че в последните пет дни събирането на доказателства тук не е спирало.

„ Би могло да се стигне до квалифицирана машинация - по-тежко наказуемо, според от размера на породената вреда. Необходимо е да се съберат и доказателства по отношение на изискванията, в които са престояли тленните остатъци на хората и доста други неща “, съобщи представителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова.

Софийският градски съд ще гледа мярката за неотклонение на Георги Енев в четвъртък.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР