Всеки ден чуваме какво означава успехът за другите – луксозни

...
Всеки ден чуваме какво означава успехът за другите – луксозни
Коментари Харесай

Един въпрос, който ще разкрие приоритетите в живота ви

Всеки ден чуваме какво значи триумфът за другите – първокласни коли, деликатеси, къща на плажа, забележителна кариера… Четем стотици истории за съумели хора от целия свят, а медиите не престават да ни описват за парите, които към момента не сме спечелили, написа BrightSide.

Не би трябвало да забравяте обаче, че всеки има свое лично определение за триумфа. За да разберете кое е това нещо, което е в действителност от голяма важност в живота ви, просто си задайте следния въпрос:

„ Когато стана на 100 и погледна обратно в предишното, кое ще ме накара да кажа, че съм изживял/а живота си добре? “

Ще имате ли възприятието, че сте водили умен живот, че сте изкарали задоволително пари? Или ще бъдете удовлетворени от обстоятелството, че през по-голямата част от времето сте помагали на други? Може би фактът, че сте пътували до разнообразни кътчета на Земята, ще ви донесе задоволство.

Вашият отговор ще ви помогне да намерите своята лична формулировка за триумфа. Запишете я, запазете този лист хартия. Той ще ви подсеща кой е верният път в живота ви.

Когато знаете кое е от голяма важност за вас самите, е доста по-лесно да избегнете завистта и ненавистта. Не забравяйте, че пътешествието из живота е неповторимо за всеки. Не би трябвало да се сравнявате с другите. Не изпускайте от очи вашето лично определение за благополучие. По този метод ще извършите живота си с нещата, които в действителност са значими за вас.

Източник: Мениджър Нюз

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР