Всеки делник преди първи петли тя влиза в невероятната суматоха

...
Всеки делник преди първи петли тя влиза в невероятната суматоха
Коментари Харесай

Всички говорят само за лечебната вода на Ани Цолова: Как се приготвя и от какво предпазва

Всеки делник преди първи петли тя влиза в невероятната блъсканица на нюзрума на Нова телевизия. Да беше единствено това! Воденето на предаването, напрежението от камерата и непредсказуемостта на гостите, с всичко това хубавицата Ани Цолова би трябвало да се оправя непрестанно. Ден след ден, седмица след седмица. И все пак тя наподобява чудесно – свежа, усмихната, в отлична форма. По-паметливите помнят и времето, когато беше прелестно закръглена. Тези години обаче са забравени. Оказва се, че Ани си има загадка, която обаче споделя с голяма удовлетворение. Първото, което би трябвало обаче да уточним, че сегашната си форма Ани реализира с доста труд, ограничения. Първото, което е направила е да си промени режима на хранене. Освен това спортът е наложителен. Няма ден, в който да не мине през фитнеса.

А тайната ѝ е, че е почнала да пие алкална вода. Пие я всяка заран и твърди, че тази скъпоценна течност и оказва помощ да защищити тялото си от всевъзможни заболявания. Самата вода се подготвя извънредно елементарно. В два литра филтрирана и чиста вода се поставят дребна лъжичка хималайска сол и един лимон, нарязан на осем равни части. Сместа се оставя да престои една нощ на стайна температура. Пие се по една или две чаши дневно заран преди закуска. Много е значимо откакто пиете, да не ядете най-малко един час. А от самата вода може да си носите и на работното място. Както прави и самата Ани.

Друг изпитан метод да си извършите лечебна вода вкъщи е като сложите водата в стъклен съд и към нея прибавите няколко стръка здравец. След това запалете една свещ, вземете един молитвеник и изберете подобаваща съгласно вашата потребност молитва. Започнете да се молите над или покрай водата и свеща. Може да не употребявате молитвеник, а да се помолите със свои думи. Когато приключите, изгасете свеща и сложете във водата восъка, който се е стопил и е потекъл от свеща до момента в който сте се молили. Много е значимо да се молите съсредоточени над казуса или желанието си. С по този начин заредената вода можете да напръсквате себе си и дома, можете също по този начин да отпивате по една глътка всеки ден. Ще се изненадате, какъв добър резултат има това!
Разбира се, използвайте водата, до момента в който здравецът, който е вътре е в положително положение. После си направете друга, а тази изсипете покрай дърво, някакво растение или в саксия с цвете.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР