Всеки човек попада под 2 зодиакални знака – един според

...
Всеки човек попада под 2 зодиакални знака – един според
Коментари Харесай

Кръстосаните зодии – най-вярното тълкуване на хороскопа

Всеки човек попада под 2 зодиакални знака – един съгласно известната астрология и различен, определящ се от китайския хороскоп. Смята се обаче, че кръстосването на двете зодии най-пълно пояснява характера и ориста.

Крал

Човек със зодия Крал държи другите да го почитат и да му се възхищават. Могат да бъдат много надменни, когато приказват за персоналните си достижения и качества, само че и щедростта им към хората в потребност също не познава граници. Кралят съумява сполучливо да поддържа връзка, само че и да манипулира всеки. Родените под този знак търсят сътрудник, който да управляват и подчинят. От своя страна, той е подготвен да се нагърби с всички фамилни отговорности и да взема решение самичък всички проблеми.

Вожд

Енергичен човек, който не обича да стои дълго на едно и също място. Много е невъздържан и бързо може да избухне, когато нещо го подразни. Знае по какъв начин да стимулира и въодушевява хората към себе си, което го прави отличен водач на всяка група. Хората с този знак елементарно се поддават на пристрастеностите и краткотрайните си стремежи, което провокира и най-големите им проблеми. Те търсят половинка, която да ги схваща и да им дава цялостна независимост.

Рицар

Истински човек на достойнството. В живота го движи мощното предпочитание да оказва помощ на близките, като известността за жестовете му не го съблазнява. Добронамерен човек и единственото, което изисква, е признателност за геройствата си. Тези хора обаче елементарно се притеглят от обещания за лесни и бързи пари, с което би трябвало да внимават. В любовта търсят умерени сътрудници, които чудесно владеят страстите си във всяка обстановка.

Аристократ

Новатори, изобретателни и същински естети са хората, родени под този знак. Те обичат да се забалвляват и постоянно намират мотиви да се събират с другари. Като уредници на събития най-бързо блясва техният гений. Аристократите са същински лентяи и най-вече обичат да се излежават по през целия ден. Тези хора търсят половинка, която да им се възхищава за всяко тяхно деяние.

Професор

Професорите са най-интелигентните представители на кръстосания хороскоп. Високото им IQ е естествена заложба, само че точно интелигентността им ги прави по-надменни и студени към близките. На всяка цена се стремят да бъдат образовани и постоянно да пазят уравновесеността си. Хората под този знак ненавиждат пошлостта и безотговорността. От друга страна, ценят начетените и невъзмутими хора. В съкровен проект имат потребност от не по-малко образован сътрудник, с който да водят дълги диалози по отношение на изкуството и живота.

Шут

Хора, които елементарно заразяват останалите с позитивното си въодушевление. Шутовете не са плебеи на никакви предубеждения и правила. Стремят се да забавляват себе си и останалите и се изнервят от рутината. Тези хора са извънредно състрадателни към непознатото злощастие, само че цялостната им безнаказаност и разпиляването на силата им ги прави неефективни за помощ при сходни събития. Те имат потребност от сътрудник, който непрекъснато да им сервира сантиментални изненади.

Вектор

Истински авантюристи, които обичат пътешествията и новите неща. Живеете, с цел да си създавате незабравими мемоари и по никакъв начин не харесвате хората, които непрекъснато се оплакват от проблемите си. Вашето доверие мъчно се печели и даже след години не спирате да бъдете мнителни към околните си. Лесно бихте дали прошка обиди, казани под въздействието на гнева, само че в никакъв случай не бихте преглътнали подла постъпка. В любовта сте капризни и непостоянни, поради което мъчно се обвързвате.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР