Всеки човек има свой собствен уникален модел на дланите. Много

...
Всеки човек има свой собствен уникален модел на дланите. Много
Коментари Харесай

Линии на дланите, които могат да разкрият всичко за вашата личност

Всеки човек има собствен личен неповторим модел на дланите. Много линии се пресичат по този начин, че основават забавни орнаменти. Въпреки това, естетиката на линиите на ръцете има второстепенна роля. В края на краищата можете да разберете доста любопитни неща за себе си!

Хиромантията оказва помощ освен да разберете дълбините на душата си, само че и ще ви даде отговор за какво човек се държи в разнообразни обстановки по избран метод.

Дланта има доста огромно многообразие от извити линии. Има обаче три съществени, които се назовават “пътища ”: пътят на живота, пътят на здравето и пътят на душата.

Последната линия отваря вратата към света на човешкото сърце. По тяхното местонахождение на двете длани можете да научите повече неща за себе си, които в никакъв случай не сте знаели.

Вариант 1

 Линии на дланите, които могат да разкрият всичко за вашата персона

Линията на сърцето на лявата ръка е ситуирана по-високо от дясната.

Това нареждане на линиите демонстрира, че притежателят на дланта е любвеобилен. За него не съставлява компликация да схваща своя сътрудник. Това е подкрепено от отлична вътрешен глас и дарба да обръща внимание даже на най-малките елементи.

Хората с сходно разположение на пътя на душата имат буйна и гореща природа. Те са бързи и съобразителни. Хубаво е да говорите с тях, а също и ще ви е прелестно да спорите. Такива хора са в положение да дадат съществени причини и даже да се държат уместно в конфликтни обстановки. Въпреки горните характерности, хората с такива линии не обичат да провокират спорни обстановки и не обичат да се карат.

Те, като предписание, се женят или се омъжват единствено за огромната и взаимна тяхна обич. Те не простят изневярата и самите те не обичат интригите, по тази причина избират сътрудници доста деликатно.

За тях е значимо другата половина да е сантиментална, симпатична, лесна за връзка – същата, каквито са и те. Освен това, хората с такава линия на сърцето цялостен живот разчитат на твърдите си морални правила. От другите хора те чакат същото.

Вариант 2

Линията на сърцето на дясната ръка е по-висока, в сравнение с лявата ръка.

Хората с такава линия на душата са доста мъдри и извънредно рационални. Те постоянно разчитат единствено на себе си и силата си. Основният им съдружник е логиката и причините. Без тях тези хора даже не влизат в разногласия.

Хората с тези линии в любовните си взаимоотношения избират по-скоро прагматичен сътрудник. Въпреки слабостите или незначителните дефекти на тяхната половинка, те я одобряват с любов и успокоение. Търпението и уважението са едни от най-важните качества на хората с това разположение на Пътя на душата.

Винаги можете да разчитате на тях. Те ще дойдат да ви оказват помощ когато и да е и ще създадат, каквото се изисква от тях.

Разумът е главното оръжие на тези хора. Най-често те са уравновесени, спокойни, търпеливи, само че доста взискателни към себе си. Често хората с такива линии изпитват стрес и меланхолия заради несъответствието сред личните си упования за себе си. Въпреки това, те съумяват да намерят задоволително време за себе си и да имат естествен живот. Всичко това с помощта на техния самоконтрол и способността да проучват какво се случва.

Главният минус на тези хора е разсеяността. Тя не граничи с парадокса, само че постоянно им пречи в всекидневието.

Вариант 3

Линиите на сърцето и на двете ръце са на едно и също равнище.

Тази композиция от линии се смята за една от най-редките. Хората с сходно нареждане на линията на сърцето са с доста сложен темперамент. Те са общителни, отворени, откровени, само че в това време прочувствени и уязвими, елементарно се наскърбяват. Всяка небрежна дума може да бъде възприета от тях като засегнатост.

Едно от преимуществата на хората с такива линии обаче е, че те осъзнават цялата си вътрешна трудност. Ето за какво тези хора ценят приятелите и околните, които все пак остават с тях до дъно. Те постоянно ще бъдат признателни на своите близки за тяхната поддръжка и постоянно ще бъдат подготвени на всичко.

Добродушни и сърдечни те напълно си съжителстват с мнителните и лекомислените. Подобни хора са приятни и лесни за диалог, доста ерудирани, знаят забавни неща, в положение са да слушат и в никакъв случай няма да ви осъдят.

От хората с такива длани стават отлични другари. Необходими са доста старания, с цел да ги укротите, тъй като мъчно се доверяват. Все отново, в случай че това лице ви счете за почтени за доверието му, от него можете да получите превъзходен сателит и прелестен сътрудник в живота.

Вижте още: Тази къща е дребна, само че единствено вижте какво има вътре!

Линията на сърцето е една от най-забележимите и значими линии на човешките длани. Професионалните хироманти от дълго време са й отдали водещо значение измежду многото пътища, които се простират по ръцете.

Благодарение на Линията на сърцето човек може да се познае и да научи тайните на личността на другите хора. Това ще ви помогне да научите качествата и самостоятелните качества на всеки към вас.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР