Всеки човек е благословен от Бога – за древните гърци

...
Всеки човек е благословен от Бога – за древните гърци
Коментари Харесай

Дарове са обсипали Боговете всяка една зодия: Телецът е сила, а овенът – чест, не пропускайте и останалите

Всеки човек е блажен от Бога – за античните гърци този Бог е бил Зевс. Те са смятали, че Зевс дава на хората избрана мощ, с цел да се оправят с житейските компликации. Това е един тип подарък, който прави хората да са различни… Този подарък не би трябвало да се подценява, тъй като посредством него човек се научава да прави оценка освен своите качества, само че и на другите хора. Сега ще ви кажем по какъв начин Зевс е благословил 12-те зодиакални знаци.
Да стартираме с Овен – неговият подарък е чест. Върши всичко с възторг и вътрешният му глас му нашепва, че всичко ще се получи; това са креативен хора, които имат вяра във висшите сили и точно по тази причина са под покровителството на боговете.

Телец – мощ. Хората под покровителството на този знак са надарени с вътрешна мощ, идваща директно от сърцето им и точно тази обич им разрешава да преодоляват всевъзможни трудности. Близнаци – комуникативност. Те са мощно обществени персони, с невероятната дарба да се причисляват към всевъзможни обществени групи, да събират, проучват и да обменят информация, да намират забавни хора към тях, които могат да им бъдат потребни.

Рак – преданост. „ раците “ са извънредно лоялни към своето семейство и всичко обвързвано с него, както и със своите приятели; подготвени са да се раздадат за тези, които обичат… Понякога тази „ сляпа “ преданост може да им изиграе зла смешка, само че по принцип, тя рано или късно бива възнаграждавана.

Лъв – горделивост. Лъвовете не могат да бъдат наранени с груби думи, тъй като се усещат горди над останалите. Гордостта е вътрешната мощ, която може да направи лъвът освен горделив, само че и умен и доброжелателен.

Дева – адаптивност. Девите се приспособяват с лекост към най-различни условия и напредват макар страховете си… Така те демонстрират мощ, само че би трябвало да внимават да не изгубят първичната си цел.

Везни – правдивост. Вродено с висок разсъдък, Везните демонстрират блян да съдят постъпките на близките и да не демонстрират съм тях състрадание, ръководени от възприятието им на правдивост. Същевременно, те са строги и към себе си, само че от време на време се оказват отстранени от значимите каузи към тях.

Скорпион – пристрастеност. Те имат гения да проумеят личното си съществуване и по този начин да вършат това, което в действителност им харесва; а това е да вършат положително на останалите и да им оказват скъпа помощ в сложни обстановки.

Стрелец – шанс. Стрелците са надарени с шанса да реализират поставените си цели рано или късно. За тях животът тече бързо, само че те го възприемат като преход към различен живот.

Козирог – триумф. Козирозите се добират до него, само че с цената на големи старания и непрекъсната работа, само че най-после получават справедливо това, към което са се стремели. Този вманиачен темп е заплатен не толкоз поради самите тях, що се касае за тези, които обичат.

Водолей – уникалност. Тази характерност значи, че са разнообразни от близките, което може да им аргументи проблеми, доколкото обществото мъчно възприема другите, страхувайки се от недоразумения… Затова Водолеите избират да живеят сами.

Риби – фикция. Пълни с въображения те елементарно осъществят своите идеи; очарователността им е точно в основаването на илюзии. Голите мечти могат да доведат до самоизтребление, до момента в който визуализирането им може да роди същинско творчество. Така че виденията им имат две страни: или оказват помощ за реализиране на задачите им, или водят до цялостен срив.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР