Всеизвестен факт е, че всяка жена отделя специално място в

...
Всеизвестен факт е, че всяка жена отделя специално място в
Коментари Харесай

Миди поли за мини момичета

Всеизвестен факт е, че всяка жена отделя особено място в дрешника си за обичаната дребна черна рокля, стилно кожено яке и прилепващ чифт дънки. Представителките на нежния пол обаче не би трябвало да подценяват и съществуването на поли в персоналната си сбирка.

Те от време на време са по-добър вид и от роклите, защото една дама не би трябвало да се появява два пъти с една и съща такава, до момента в който полите може да сменяте с огромен набор кокетни блузки. Миди модата е присъща за 50-те години на предишния век и очевидно световноизвестните дизайнери се усещат носталгични към предишното, защото такива поли заляха пазара. Този сезон на респект са миди полите (б. а. - със междинна дължина). Тук обаче би трябвало да имаме едно мислено, че такива са по-подходящи за стройни девойки, защото талията и глезените са подчертани.

Забравете за минижупа


който почтено казано постоянно е неприятна концепция за 20+ годишните, както и за дългите поли, които постоянно настъпваме и цапаме. Миди такива са финален вик на модата. Те са подобаващи както за високи, по този начин и за ниски девойки. Друг техен плюс е, че си подхождат с обувки на висок ток, с платформа, пантофки, сандали и даже кецове, по отношение на усета на притежателката им.

Сред най-популярните за пролет-лято 2018 година са миди полите с плисе.

Плисето самоуверено се завръща

под светлините на прожекторите и крие „ вълшебен “ свойства в кройката си. По-пухкавите дами наподобяват по-слаби в тях, а гонещите анорексия девойки се снабдяват с малко размер към бедрата. Не би трябвало да се спирате на щамповани такива, само че може да си позволите обсипани с бляскав брокат или в преливащи цветове.

Нашумелите в последно време поли вид „ слънце “

също са измежду миди облеклата, които наложително би трябвало да имате в дрешника си. Те идеално акцентират талията и си подхождат с всевъзможен вид блузи. Може да заложите на класическа визия с черна пола и бяла блуза, да влезете в ролята на изкусителка с изрязано потниче или да експериментирате с изчистена тениска и кецове. Безспорно обаче полите „ слънце “ са измежду най-женствените дрехи на пазара.

Миди модата включва и настоящите през последните сезони поли вид „ молив “. Това са тези впити облекла с висока талия, чиято дължина стопира тъкмо под коляното. Те са и доста добра инвестиция, тъй като са подобаващи както за работа в офис, по този начин и за вечеря с другари и купонясване в клубовете измежду нощ. Можете да си избирате измежду богата гама от цветове и платове, тъй като стига да е

„ молив “ - ще сте в крайник с модата

Разбира се, целесъобразно е да имате такава черна и изчистена пола. А шлагерът през последните месеци е късо бюстие или блузка в комбиниране с „ молив “. Бонус към този елегантен тоалет е и фактът, че се основава образна заблуда за по-стройна фигура и по-дълги крайници.

По-екстравагантните дами могат да заложат и на миди пола в жанр туту. Такива са настоящи в нежни цветове – бледорозово, светлосиньо и бяло, защото по традиция са подобаващи за най-малките мадами. Полите туту обаче не са подобаващи за представителките на нежния пол, които не се славят със стройна фигура.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР