Всеизвестен е фактът, че повече от година сърцето на актьора

...
Всеизвестен е фактът, че повече от година сърцето на актьора
Коментари Харесай

Асен Блатечки заведе новата си приятелка в Испания

Всеизвестен е фактът, че повече от година сърцето на артиста Асен Блатечки е в плен на банкерката Елеонора Янакиева. Двамата с изгората му живеят в жилището му, намиращ се в центъра на София и е повече от явно, че се схващат доста добре, поради обстоятелството, че връзката им процъфтява.

 

Запознати издават, че Елеонора не се отделя от Блатечки и за момент – съпровожда го даже по време на служебните му задължения. Двамата неотдавна били дружно в Испания, където артистът показал пиесата „ Този филм “ с колежката си Антоанета Добрева.

 

Нети бе индивидът, който ги издаде, че са пътували дружно зад граница, публикувайки фотография в обществената мрежа. На нея се вижда и Васил Василев – Зуека, който емигрира в Испания преди две години. Макар приятелката на Блатечки да не е от артистичните среди, тя се вписва чудесно в компанията, съдейки по фотосите в Инстаграм. Припомняме, че откакто се раздели с Попова, родният секссимвол се опита да резервира персоналния си живот надалеч от светлините на прожекторите, само че неотдавна призна, че сърцето му още веднъж е заето.

 

Той е уверен, че не притегля нежния пол с външния си тип, колкото с буйния си характер. Именно с пламенния му темперамент спечелил Теодора и разсъждава, че досега не е съумяла да го укроти, а в случай че това се случи, няма да й е забавен..

Всеизвестен е фактът, че всичките му връзки досега се проваляха с гръм и тропот, само че пък актуалната може да успее да издържи на житейските тествания.

 

След като тази пролет артистът чукна 52 години, споделил пред другари, че към този момент не му се сменят дами, а желае да свие фамилно гнездо. Смята, че актуалната му партньорка е идеална за задачата, тъй като му влиза в състояние, схваща специалността му и не го ревнува от колежките.

Не може да не отбележим обстоятелството, че образно тя доста наподобява на първата му брачна половинка Катерина, която е и майка на щерка му.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР