Все така отсъстващият новоизбран кмет на район Илинден“ Емил Бранчевски

...
Все така отсъстващият новоизбран кмет на район Илинден“ Емил Бранчевски
Коментари Харесай

Предозиране: Столичен кмет на Бонев излъгал от болнично легло, присвоил си заслуги за санирането

Все по този начин отсъстващият новоизбран кмет на регион „ Илинден “ Емил Бранчевски качи снима в обществените мрежи от болничното легло. Той разгласи на съкварталците си, че към този момент бил по-добре, възстановявал се и се надявал скоро да съм разполагаем и онлайн.

„ Междувременно разбрах, че се спекулира с мотивите за моето неявяване. Носят се клюки, че „ се укривам “, а фенове публицисти се упражняват на правопис със публикации по разнообразни уеб сайтове, потвърждавайки, че съм бил на работа в чужбина. Истината е, че и лекарите сме хора и от време на време влизаме в болница не с цел да работим, а с цел да се лекуваме. Интересно обаче е по какъв начин същите тези хора, които в този момент са толкоз загрижени в кварталните групи за физическото ми наличие в общината, при сходни практики и дълготрайни отсъствия на предишни управници на региона, не вземаха отношение “, написа кметът, който поиграва питащите къде е.

„ Разбирам, че измежду жителите на региона има такива, които са по- притеснителни и отсъствието ми основава у тях същински дискомфорт, който безусловно би трябвало да показват във Фейсбук, само че Ви убеждавам - няма място за терзание. Работата в региона не просто не е серпантина. Моят екип интензивно работи по всички належащи проблеми “, твърди Бранчевски и дава образец:

„ Свидетелство за положителната работа е да вземем за пример фактът, че регион Илинден е единственият в София с 10 утвърдени здания по програмата за саниране и е едноличен водач измежду столичните региони по този индикатор “, хвали той своя екип.

Твърдението предизвика предходния кмет Иван Божилов да изясни по отношение на санирането.

„ Смятах да не пиша този пост – досега, в който новият кмет не реши, че може просто да си присвои непознатите заслуги по програмата за саниране, тъй като няма какво друго да уточни като личен триумф. Това държание е меко казано жалко… Г-н Бранчевски, наблягам, че единствените хора, които имат заслуга за това регион „ Илинден ” да има 10 от 15 утвърдени планове (като останалите 5 са в аварийния списък), са от екипа на региона, с който в продължение на 7 месеца през 2022 и 2023 година обикаляхме дружно от вход на вход, с цел да обясняваме на жителите на Илинден акцията за саниране! “, твърди Божилов.

„ Досега не съм си разрешавал да пиша и ред с укор към Вас, само че в отчаянието си Вие прекрачихте границата на положителното образование! Вместо да се снимате със заместника си върху построените от моя екип детски площадки, спортни стадиони и паркинги, обърнете внимание на сигналите на жители по отношение на редица нарушавания от Ваша страна, в това число опустошения екип на Общината! Прогонихте толкоз кадърни чиновници поради личното си его, замествайки ги със едва образовани и нападателни към жителите на региона Ваши подчинени! Пожелавам Ви бързо възобновяване! И нека най-сетне започнете да работите за хората в регион “Илинден ”, приключва той.

Инфо: tribune.bg

 

Тагове: Емил Бранчевски Иван Божилов Илинден Бонев саниране
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР