Все повече звезди се ориентират към т.нар. устойчива мода и

...
Все повече звезди се ориентират към т.нар. устойчива мода и
Коментари Харесай

Трендът устойчива мода - хит в нощта на Оскарите

Все повече звезди се ориентират към така наречен " устойчива мода " и приканват хората да не бъдат част от консуматорското общество. Очаква се тази наклонност да бъде и част от нощта на " Оскарите ". Кои звезди най-силно поддържат идеята за запазване на ресурсите на планетата - вижте повече детайлности в рубриката на интернационалния ни редактор Джанан Дурал.

От меню, учредено напълно на растителна основа, през възбрана на пластмаса, до самоуверено и нетипично решение за Холивуд - да обличаш една и съща дреха още веднъж и още веднъж. Звездите вършат какво ли не, с цел да опазят планетата. Да хабиш ресурсите на Земята... не е на мода.

На такова мнение е и любимецът за " Оскар " за основна мъжка роля - Хоакин Финикс. Актьорът към този момент получи няколко влиятелни награди и обиколи редица церемонии.

Освен, че не пропускаше да посвети речта си на значима идея, Финикс впечатли и с друго - всякога обличаше един и същи смокинг.

Дизайнерката Стела Макартни, чието дело е костюмът на Жокера, изрази възхищението си от избора му. Колкото до самия артист - с изключение на, че суетата не е измежду пороците му, той е и върл веган.
Хоакин Финикс, артист: Да консумираш скотски артикули не е просто избор дали други същества да ти служат за храна. Трябва да се замисляме и за това какъв брой замърсяваме планетата, с цел да се нахраним и дали си коства. Колко запаси се губят.
Нежната част на холивудския хайлайф също е на мнение, че могат да дадат образец по какъв начин да живеем по-природосъобразно.
Никол Кидман, актриса: Дали ми пречи да ми сервират веганско меню? Разбира се, че не. Всеки от нас би трябвало да бъде потребен с нещо.
Разбира се, в нощта на " Оскарите " ще забележим и обичайните скъпи и дългообмисляни тоалети, съпроводени от обичайните блестящи диаманти. Все отново е Холивуд!
 Кой се грижи за кулинарните изкушения на Кой се грижи за кулинарните изкушения на "Оскарите "
Трескава подготовка тече за церемонията за връчването на премиите "Оскар ", по този начин и за съпътстващите я събития. Най-предпочитан от звездите е балът на...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР