Все повече се затвърждава убеждението ми,че съвсем скоро на САЩ

...
Все повече се затвърждава убеждението ми,че съвсем скоро на САЩ
Коментари Харесай

Йордан Халачев: Все повече се затвърждава убеждението ми,че съвсем скоро на САЩ ще им се наложи да търсят път към съюз с Русия. И колкото по-скоро,толкова по-добре за тях - Топ новини

Все повече се затвърждава убеждението ми,че напълно скоро на Съединени американски щати ще им се наложи да търсят път към съюз с Русия. И колкото по-скоро,толкова по-добре за тях.

Не знам по какъв начин ще реагират на това безумците от Европейски Съюз.

Все по-често в американските медии излиза истината-Вашингтон не е в положение да удържа ситуацията на два и повече фронта.

И Белият дом си призна,че основната,

дълготрайна опасност е Китай,а по този начин считат съвсем всички международни непредубедени.

Заплахите в Азия бързо ескалират. Китай продължава да натрупва своята военна мощност, като работи интензивно и целеустремено. Северна Корея непреклонно усилва нуклеарния си боеприпас. Руско-китайското съдействие се задълбочава.

WSJ: Специалната интервенция на Путин е неуспех на Америка и НАТО. Концепцията за въздържане би трябвало да се основава освен на гръмки изказвания. Западът не съумя да спре спецоперацията на Путин и той не може да допусне сходна неточност със Си Дзинпин, отбелязва създателят.

Ако,ограничаването не успее да спре Китай и Пекин нападна Тайван, цената ще бъде още по-висока. Украинците най-малко могат да избягат от бойната зона. А хората от Тайван, хванати в капан на острова, няма да имат къде да отидат, когато избухне война вкъщи. Шоковете в международната стопанска система ще бъдат извънредно по-силни.

„ Съединени американски щати би трябвало да стартират да се приготвят за договаряния за Украйна, написа и Foreign Affairs. „ Вашингтон да прояви мъдрост и да се стреми към мир, който да регистрира ползите и достиженията на Русия “.

Йордан Хлачев, Фейсбук

Все повече се затвърждава убеждението ми,че напълно скоро на Съединени американски щати ще им се наложи да търсят път към съюз с Русия. И…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР